Anything About Me, Colleagues, MakanΒ²

Tengahari Jumaat Punya Cerita :)

Tengahari Jumaat Punya Cerita πŸ™‚, a photo by herneesamshudin on Flickr. Waktu rehat tadi Ita ajak teman gi Giant Bukit Indah sebab dia nak cari minyak apa entah. Pusing punya pusing tak jumpa pulak. Sekali saya ter..ter.. (tak sengaja tau ;)) tersinggah kedai jual baju. Sekali lagi saya terbeli baju sehelai peknen. Ohhh patutlah tangan kiri gatal2 nak buang duit…

Read More

My Breastfeeding Journey, Pregnancy Info, Pregnancy Journey

Set BP Saya :)

Alhamdulillah.. set breastpump saya dah sampai semalam. Inilah isi dalam kotak dalam entry lepas. Insya’Allah saya akan jadi pengguna Spectra 3 yang tegar πŸ™‚ Harap2 misi saya berjaya nanti. Apa yang saya rembat dari One Baby World tu? Hmmm.. ni listnya πŸ™‚ Taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..   1 unit ofΒ Spectra 3 Breast Pump 1 Stylo Mama Backpack 1 unit of Spectra Shield (for…

Read More

Uncategorized

Thanks Encik Kangaroo :)

Thanks Encik Kangaroo πŸ™‚, a photo by herneesamshudin on Flickr. Yang dinanti dah sampai petang tadi dengan khidmat courier Encik Kangaroo. Apa isi kat dalam?? Surprise.. πŸ˜‰ Isi kat dalam esok saya share ye. Semakin bersemangat rasanya ni. Semoga niat dan usaha saya diberkati.. Amin Ya Rabb πŸ™‚ Lepas ni tunggu ada lebih kurang 3 lagi parcel untuk sampai ke…

Read More

Anything About Me, Rambling

Misteri Kehilangan Sun Maid Raisin ;p

Misteri nusantara uolls! πŸ™‚ Petang ni tetiba rasa nak kunyah kismis. Terus le buka drawer kat opis, sekali tengok kismis sudah hilang. Aeh pelik betul, seingat saya memang belum habis lagi kismis tu. Siap dengan kotak2 sekali hilang. Pelik bin ajaib betullah. Dah tanya kawan2 keliling, diorang pun tak nampak. Kalau diorang yang ambil pun saya tak kisah, dah biasa…

Read More

Job Vacancy

Jawatan Kosong: Pelatih Operasi

Untuk sesiapa yang berminat, kalau ada adik2 lelaki, abang, anak buah lelaki yang memerlukan pekerjaan, cubalah apply jawatan kosong tu. Cepat tau, tarikh tutup hujung bulan ni πŸ™‚ Kelayakan: 1.Warganegara Malaysia 2. Minimum SPM 3. Lelaki 4. Umur antara 18 tahun hingga 30 tahun 5. Sihat tubuh badan, penglihatan yang baik dan tidak rabun warna 6. Tinggi minimum 155 cm…

Read More