• Tengahari Jumaat Punya Cerita :)

    29/04/2011

    Tengahari Jumaat Punya Cerita 🙂, a photo by herneesamshudin on Flickr. Waktu rehat tadi Ita ajak teman gi Giant Bukit Indah sebab dia nak cari minyak apa entah. Pusing punya pusing tak jumpa pulak. Sekali saya ter..ter.. (tak sengaja tau ;)) tersinggah kedai jual baju. Sekali lagi saya terbeli baju sehelai peknen. Ohhh patutlah tangan…

    Read more
  • Set BP Saya :)

    28/04/2011

    Alhamdulillah.. set breastpump saya dah sampai semalam. Inilah isi dalam kotak dalam entry lepas. Insya’Allah saya akan jadi pengguna Spectra 3 yang tegar 🙂 Harap2 misi saya berjaya nanti. Apa yang saya rembat dari One Baby World tu? Hmmm.. ni listnya 🙂 Taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..   1 unit of Spectra 3 Breast Pump 1 Stylo Mama Backpack 1…

    Read more
  • Thanks Encik Kangaroo :)

    27/04/2011

    Thanks Encik Kangaroo 🙂, a photo by herneesamshudin on Flickr. Yang dinanti dah sampai petang tadi dengan khidmat courier Encik Kangaroo. Apa isi kat dalam?? Surprise.. 😉 Isi kat dalam esok saya share ye. Semakin bersemangat rasanya ni. Semoga niat dan usaha saya diberkati.. Amin Ya Rabb 🙂 Lepas ni tunggu ada lebih kurang 3…

    Read more
  • Misteri Kehilangan Sun Maid Raisin ;p

    26/04/2011

    Misteri nusantara uolls! 🙂 Petang ni tetiba rasa nak kunyah kismis. Terus le buka drawer kat opis, sekali tengok kismis sudah hilang. Aeh pelik betul, seingat saya memang belum habis lagi kismis tu. Siap dengan kotak2 sekali hilang. Pelik bin ajaib betullah. Dah tanya kawan2 keliling, diorang pun tak nampak. Kalau diorang yang ambil pun…

    Read more
  • Jawatan Kosong: Pelatih Operasi

    22/04/2011

    Untuk sesiapa yang berminat, kalau ada adik2 lelaki, abang, anak buah lelaki yang memerlukan pekerjaan, cubalah apply jawatan kosong tu. Cepat tau, tarikh tutup hujung bulan ni 🙂 Kelayakan: 1.Warganegara Malaysia 2. Minimum SPM 3. Lelaki 4. Umur antara 18 tahun hingga 30 tahun 5. Sihat tubuh badan, penglihatan yang baik dan tidak rabun warna…

    Read more
1 2 3 6
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: