herneenazir[dot]com

Training @ Grand Paragon Hotel, originally uploaded by herneesamshudin.

Morning semua :)
Hari ni last day training kat sini. Tak sabar nak tunggu pukul 4, padahal baru je sampai hehehe. Lenguh la duduk lama2 sakit pinggang makcik tau. Malam tadi tidur tersangatlah nyenyak rasa macam malas je nak pergi hehe. Saya adalah menumpang Cik Ita, thanks Ita.

Training kali ni mengenai ”Managing Employees’ Conduct & Performance” conducted by Mr. Michelle Lee. Sangat kelakar ini orang tua tau hehe. Dapat refresh semula Employment Act 1955 yang dah lama dilupakan hehe. Masa study dulu ada la belajar pasal EA ni, tapi ada juga yang dah lupa ngeh2.

Ok la, dah nak start dah ni. Sambung lain kali bila tuan blog jadi rajin tahap dewa2 ;)

Share this nice post:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: