Home » Training » Work » Training @ Grand Paragon Hotel

Training @ Grand Paragon Hotel

Morning semua :)
Hari ni last day training kat sini. Tak sabar nak tunggu pukul 4, padahal baru je sampai hehehe. Lenguh la duduk lama2 sakit pinggang makcik tau. Malam tadi tidur tersangatlah nyenyak rasa macam malas je nak pergi hehe. Saya adalah menumpang Cik Ita, thanks Ita.

Training kali ni mengenai ”Managing Employees’ Conduct & Performance” conducted by Mr. Michelle Lee. Sangat kelakar ini orang tua tau hehe. Dapat refresh semula Employment Act 1955 yang dah lama dilupakan hehe. Masa study dulu ada la belajar pasal EA ni, tapi ada juga yang dah lupa ngeh2.

Ok la, dah nak start dah ni. Sambung lain kali bila tuan blog jadi rajin tahap dewa2 ;)

Share this nice post:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>