Support Group Meeting (SGM) Penyusuan Susu Ibu SGM3/2011

Support Group Meeting (SGM) Penyusuan Susu Ibu SGM3/2011

Invitation untuk SGM3.. Kawan2 yang berminat jom kita meramaikan majlis ilmu ni. Insya’Allah kalau tak ada aral melintang saya akan ke sana. Tengah pujuk2 En. Nazir join sama, tapi bila fikir dia kerja malam kesian pulak. Tak pe lah kalau dia tak dapat pergi yang penting saya tahu “DIA SANGAT MENYOKONG BF” Thanks ya En. Nazir 🙂

Details program macam yang kat bawah ni (copy & paste from email):

Assalamualaikum wbt dan selamat sejahtera

Saya ingin menjemput Tuan / Puan ke Support Group Meeting (SGM) kali KETIGA 2011 di Johor Bahru. Maklumat mengenai program adalah seperti berikut:

Time: 19 March 2011 (Saturday) · 2:30pm – 4:30pm
Location: Taman Awam Setia Tropika, Johor Bahru
Anjuran: Susuibu.com & Malaysian Breastfeeding Peer Counselors (MBfPC)

Topik: Normal Development of breastfeed baby & Overcoming low weight gain
Penyertaan: Wanita hamil / menyusu / merancang untuk berkahwin / sudah berkahwin dan ingin menambah ilmu penyusuan (boleh hadir bersama bayi dan suami atau pengasuh )
Yuran Penyertaan: PERCUMA!
Cara menyertai: Hadir di Taman Awam Setia Tropika, Johor Bahru
Menu: Pot luck
Tema: ???? (Boleh bagi cadangan…)

Keterangan lanjut, hubungi:

Zulhaya 013-7652551
Noorul Syahadah 019-7587808
Ida Kamilia 019-7226279
Aishah Ahmad 013-7098352
Umi Atika 017-7744552
Siti Aminah 012-2048848
Mardziah 019-9532747

Terima kasih 🙂

—————————————

MARDZIAH MOHD LOKOMAN

Malaysian Breastfeeding Peer Counselor

http://malaysianbfpc.org/

Tel: 019-9532747

Email: duniasusuibu@gmail.com

Blog: http://duniasusuibu.com/

Shop: http://www.duniasusuibu.com/shop/


**Jumpa di sana ya! Kalau terperasan muka saya tegur2lah.. jangan malu2**

Hernee Nazir – Rakan seperjuangan saya Mummy Dasy, tak dapat join sebab takut baby terkeluar awal 🙂 Happy Birthday juga untuk Mummy Dasy (17/3/2011) Ingatkan sempatlah baby nak sama birthday dengan mummy rupanya dia tak nak keluar pulak semalam hehehe.. Apa pun saya doakan dia dipermudahkan bersalin, dan selamat semuanya.. Amin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!