• Untuk Yang Memerlukan Pekerjaan ;)

    31/03/2011

    Bukan tak ada modal nak update blog, tapi saja je nak promote jawatan kosong kat PTP ni. Ikutkan ada entry tertunggak, farewell lunch for Kak Mira. Tapi agak kemalasan nak upload gambar. Tunggu mood rajin datanglah ye ๐Ÿ™‚ Sesiapa yang berkelayakan bolehlah jengah website PTP and apply below positions. Saja share info kat sini rasanya…

    Read more
  • Ngantukkkkkk.. zzzzzzzzz

    30/03/2011

    Mata ngantuk.. Dari pagi bawak ke petang.. Ngantuk.. ngantuk.. ngantuk.. Tak tahulah terlebih tidur ke terkurang tidur.. ๐Ÿ˜‰ Semalam tidur awal lagi, sebab badan penat sangat rasanya. Masalah utama kalau tidur awal, nanti tengah2 malam selain nak bangun sebab nak terkucil confirm saya akan terjaga. Bila dah terjaga, susah pulak nak tidur semula. malam tadi…

    Read more
  • Oh Siput Sedut..

    29/03/2011

    Oh Siput Sedut.., a photo by herneesamshudin on Flickr. Entry ni sepatutnya keluar malam semalam. Tapi taip sekerat jalan sebab kepenatan yang amat lagi pun hidung dan tekak ni kurang sihat. Alhamdulillah.. makan tengahari semalam ditaja oleh Ita, yang bawa bekal siput sedut masak lemak, siakap sambal dan mee goreng. Oohhh sangat sedap masakan Angah,…

    Read more
  • Congrats To Mas :)

    28/03/2011

    Congrats To Mas ๐Ÿ™‚, a photo by herneesamshudin on Flickr. Congrats tu Mas for her new born baby girl.. Hishma Qaisara binti Mohd Noor Hishmauddin. Born on 22 March 2011. Inilah baby comel yang dibawa ke hulu ke hilir selama 9 bulan. Sorang demi sorang kawan saya yang dah bersalin. Tengah menanti baby girl Mummy…

    Read more
  • Comel Tak??? :)

    25/03/2011

    Gambar yang menghiasi wallpaper desktop kat office. Suka betul membelek muka budak kecik ni. Rasa kalau depan mata confirm dah kena cubit2 pipi dia tu. Anak sapelah agaknya ni ek? Macam anak orang Korea jek. Bila tenung gambar atas belah kanan sekali tu, lagilah saya rasa macam nak tarik2 je pipi dia. Budak comel awak…

    Read more
1 2 3 4
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: