Untuk Yang Memerlukan Pekerjaan ;)

Bukan tak ada modal nak update blog, tapi saja je nak promote jawatan kosong kat PTP ni. Ikutkan ada entry tertunggak, farewell lunch for Kak Mira. Tapi agak kemalasan nak upload gambar. Tunggu mood rajin datanglah ye πŸ™‚ Sesiapa yang berkelayakan bolehlah jengah website PTP and apply below positions. Saja share info kat sini rasanya […]

Oh Siput Sedut..

Oh Siput Sedut.., a photo by herneesamshudin on Flickr. Entry ni sepatutnya keluar malam semalam. Tapi taip sekerat jalan sebab kepenatan yang amat lagi pun hidung dan tekak ni kurang sihat. Alhamdulillah.. makan tengahari semalam ditaja oleh Ita, yang bawa bekal siput sedut masak lemak, siakap sambal dan mee goreng. Oohhh sangat sedap masakan Angah, […]

Comel Tak??? :)

Gambar yang menghiasi wallpaper desktop kat office. Suka betul membelek muka budak kecik ni. Rasa kalau depan mata confirm dah kena cubit2 pipi dia tu. Anak sapelah agaknya ni ek? Macam anak orang Korea jek. Bila tenung gambar atas belah kanan sekali tu, lagilah saya rasa macam nak tarik2 je pipi dia. Budak comel awak […]

Fahrin Ahmad Melamar Saya??? Biar Betul ;p

Entri ini hanyalah cerita sebuah mimpi tuan punya blog yang memang selalu bermimpi.. tidak ada istilah curang pada suami tersayang.. na’uzubillahiminzalik.. Di suatu malam yang sunyi, tidur malam saya dibuai mimpi2 indah mengarut. Sedang asyik bermimpi tiba2, saya disapa oleh lelaki di bawah..Β  dia muncul secara tiba2.. Ya.. dialah Fahrin Ahmad. Mukanya sangat berseri2, sambil […]

365 Hari Berlalu..

365 Hari Berlalu.., originally uploaded by herneesamshudin. AL-FATIHAH BUAT BONDA HAJAH KASMAH BINTI DAUD (13 Feb 1952 – 23 Mac 2010) Pejam celik pejam celik 365 hari sudah bonda meninggalkan kami. 23 Mac 2010 tepat jam 6.20 petang saya rasakan dunia gelap seketika. Bonda yang kami sanjung tinggi pergi meninggalkan kami buat selama2nya. Kami redha […]