Job Vacancy

Untuk Yang Memerlukan Pekerjaan ;)

Bukan tak ada modal nak update blog, tapi saja je nak promote jawatan kosong kat PTP ni. Ikutkan ada entry tertunggak, farewell lunch for Kak Mira. Tapi agak kemalasan nak upload gambar. Tunggu mood rajin datanglah ye 🙂 Sesiapa yang berkelayakan bolehlah jengah website PTP and apply below positions. Saja share info kat sini rasanya tak tutup lagi iklan ni…

Read More

Anything About Me, Pregnancy Journey

Ngantukkkkkk.. zzzzzzzzz

Mata ngantuk.. Dari pagi bawak ke petang.. Ngantuk.. ngantuk.. ngantuk.. Tak tahulah terlebih tidur ke terkurang tidur.. 😉 Semalam tidur awal lagi, sebab badan penat sangat rasanya. Masalah utama kalau tidur awal, nanti tengah2 malam selain nak bangun sebab nak terkucil confirm saya akan terjaga. Bila dah terjaga, susah pulak nak tidur semula. malam tadi terjaga pukul 2am, lepas tu…

Read More

Uncategorized

Oh Siput Sedut..

Oh Siput Sedut.., a photo by herneesamshudin on Flickr. Entry ni sepatutnya keluar malam semalam. Tapi taip sekerat jalan sebab kepenatan yang amat lagi pun hidung dan tekak ni kurang sihat. Alhamdulillah.. makan tengahari semalam ditaja oleh Ita, yang bawa bekal siput sedut masak lemak, siakap sambal dan mee goreng. Oohhh sangat sedap masakan Angah, kakak kepada Ita ni. Dah…

Read More

Frenz, Live Blogging Thru Flicker

Congrats To Mas :)

Congrats To Mas 🙂, a photo by herneesamshudin on Flickr. Congrats tu Mas for her new born baby girl.. Hishma Qaisara binti Mohd Noor Hishmauddin. Born on 22 March 2011. Inilah baby comel yang dibawa ke hulu ke hilir selama 9 bulan. Sorang demi sorang kawan saya yang dah bersalin. Tengah menanti baby girl Mummy Dasy yang malu2 kucing nak…

Read More

Pregnancy Journey

Comel Tak??? :)

Gambar yang menghiasi wallpaper desktop kat office. Suka betul membelek muka budak kecik ni. Rasa kalau depan mata confirm dah kena cubit2 pipi dia tu. Anak sapelah agaknya ni ek? Macam anak orang Korea jek. Bila tenung gambar atas belah kanan sekali tu, lagilah saya rasa macam nak tarik2 je pipi dia. Budak comel awak buat auntie geram tau! 😉…

Read More