My Hero Beso

Gong Xi Fa Cai

Gong Xi Fa Cai to my boss Capt Chong Lai Poo & family.. and to all my chinese friends 🙂

Wishing all of you a great RABBIT year!!


walaupun boss  tak baca blog saya :p kalau terbaca *pitam*

Selamat bercuti untuk kawan2 semua. Yang mana balik kampung tu, berhati2 semasa memandu. Jangan excited nak bercuti sampai mengabaikan keselamatan ya 🙂

Cuti 4 hari ni apa aktiviti kawan2?

Saya cuma terperuk kat rumah je kot. Tak ke mana2 pun. En. Nazir masih belum sihat sepenuhnya. Masih ada rasa sakit2 perut lagi. Harap2 tak melarat, risau makcik tau!

Buat masa sekarang office memang sunyi sepi. Tinggal bertiga je, yang lain tengah tolong Capt Chong prepare untuk makan besar hehehe. Lagi2 si Nazam tu, cuti awal sebab nak tolong boss. Baguskan dia ;p (mati la kalau dia terbaca)

Oklah, detik2 terakhir nak balik, haruslah berkemas sepantas kilat nanti kang tinggal sorang2 pulak. Malam kalau ada kekuatan saya online sebab nak godeh blog 🙂

Share this nice post:

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

4 thoughts on “Gong Xi Fa Cai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *