My Name Is Hernee..

..not CARRY ME.. Selalu kalau kat telefon memang biasa je melayan orang yang salah sebut nama saya ni. Hernee jadi Hermee (kebetulan memang ada HR Manager nama Hermee).. kadang2 jadi Helmi.. Heni..Hairani.. Oklah juga kan masih dekat2 lagi bunyinya. Saya terpaksa ulang2 nama dan tekankan huruf ‘R’ sampai bergulung lidah sebut nama sendiri. . Tapi […]

Support Group Meeting 1: Johor Bahru (NUR KASIH 1 – Susu Ibu: Cecair Bernilai Emas)

Copy & paste from FB. Insya’Allah kalau tiada aral melintang saya dan Mummy DaSy akan join program ni esok. Doakan usaha kami nak menyusukan zuriat kami diberkati olehNya. Sempat lagi rasanya kalau ada lagi yang berminat nak join. Jom ramai2. Jumpa di sana 😉 Pusat Islam UTM, Malaysian Breastfeeding Peer Counselor (MBfPC) dan DuniaSusuIbu.com akan […]

FREE Antenatal Class @ Columbia Asia Hospital, Nusajaya

Good News To All Mommy To Be.. 🙂 FREE Admission for ANTENATAL CLASS at Columbia Asia Hospital, Nusajaya 27 February 2011 (10am – 12.30pm) Limited seats!!! 4 –FREE LESSONS COURSE: The Beautiful Journey Towards Pregnancy Pain Relief During Labor Demo: Baby Massage. Demo: Nursing Care for the Newborn . Interested?? To register, please contact Cik […]

16 Weeks Old.. Alhamdulillah :)

Alhamdulillah syukur yang tak terhingga dengan anugerah yang Allah berikan kepada kami. Sabtu Lepas genap usia kandungan saya 4 bulan. Syukran Ya Alllah 🙂 Terima kasih di atas anugerah ini. Insya’Allah kami tidak akan mensia-siakannya. Ya Allah, peliharalah anakku ini selama ia berada di dalam perutku, dan sihatkanlah dia, Engkau yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain […]

Kalau Dia Masih Ada..

Kalau Dia Masih Ada.., originally uploaded by herneesamshudin. ..pastinya 13 Febuari kami dihiasi gelak tawa.. ..pastinya kami sedang berkumpul anak beranak meraikan ulangtahun kelahirannya.. ..pastinya saat ini dia tersenyum bahagia bila hari bahagianya diingati lebih2 lagi oleh suami, anak2 dan menantu.. ..dan bermula tahun ini, 13 Febuari 2011 kami menjadi sunyi kerana yang dirai dan […]

Suami Siapalah Ni..

Suami Siapalah Ni.., originally uploaded by herneesamshudin. ..yang tengah menunggu isteri dia yang tak keluar2 dari office :p Sedih betul tengok dari jauh dengan bekal sebotol air mineral hahaha. Senyap2 snap dari belakang saja nak mengenakan En. Nazir. Banyak2 tempat, kat sini yang dia lepak. Tak sempat nak beritahu ambil saya lambat sikit, dia dah […]