• My Name Is Hernee..

    28/02/2011

    ..not CARRY ME.. Selalu kalau kat telefon memang biasa je melayan orang yang salah sebut nama saya ni. Hernee jadi Hermee (kebetulan memang ada HR Manager nama Hermee).. kadang2 jadi Helmi.. Heni..Hairani.. Oklah juga kan masih dekat2 lagi bunyinya. Saya terpaksa ulang2 nama dan tekankan huruf ‘R’ sampai bergulung lidah sebut nama sendiri. . Tapi…

    Read more
  • Hamnira’s Delights.. Meh Sini Cuba.. Gerenti Tergamam ;p

    23/02/2011

    Entri ni di copy & paste bulat2 sebijik sebijon dari email Kak Mira Home-made, simple concept yet.. cuba la try test dulu tengok.. 🙂 Nak sample, calling-calling ye? *** Most on Demand! Choc Moist Cake : RM10-12 per pack (500gm) – tengok topping *** Boleh Order Birthday Cake :  from RM35 (tengok topping) – 1…

    Read more
  • Say NO To Diabetes ;p

    18/02/2011

    Kenapa tiba2 saya cerita pasal diabetes ni?? Oh.. panjang ceritanya 🙂 Dalam minggu ke 10 kalau tak silap saya, saya baru nak buat kad merah di klinik kerajaan. Macam yang lepas, nurse akan tanya history penyakit emak dan ayah kita. Saya pun tak bolehlah nak mengelak yang ayah memang menghidap sakit jantung dan darah tinggi…

    Read more
  • Support Group Meeting 1: Johor Bahru (NUR KASIH 1 – Susu Ibu: Cecair Bernilai Emas)

    18/02/2011

    Copy & paste from FB. Insya’Allah kalau tiada aral melintang saya dan Mummy DaSy akan join program ni esok. Doakan usaha kami nak menyusukan zuriat kami diberkati olehNya. Sempat lagi rasanya kalau ada lagi yang berminat nak join. Jom ramai2. Jumpa di sana 😉 Pusat Islam UTM, Malaysian Breastfeeding Peer Counselor (MBfPC) dan DuniaSusuIbu.com akan…

    Read more
  • FREE Antenatal Class @ Columbia Asia Hospital, Nusajaya

    16/02/2011

    Good News To All Mommy To Be.. 🙂 FREE Admission for ANTENATAL CLASS at Columbia Asia Hospital, Nusajaya 27 February 2011 (10am – 12.30pm) Limited seats!!! 4 –FREE LESSONS COURSE: The Beautiful Journey Towards Pregnancy Pain Relief During Labor Demo: Baby Massage. Demo: Nursing Care for the Newborn . Interested?? To register, please contact Cik…

    Read more
1 2 3
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: