Favourites, Frenz, Makan²

Kek Batik Idaman Qalbu :) Thanks Kak Mira


Gambar ni dah perap berminggu2 lamanya. Kek Batik ni pun dah selamat jadi santapan. Mula asalnya menjengah blog Kak Mira. Bacalah entri dia masak2.. tup2 nampak bayang si kek batik ni. Terus dengan pantasnya email Kak Mira nak order Kek Batik. Dah lama rasanya tak makan. Dulu rajin  juga la nak buat, tapi sekarang kemalasan pulak.

Beberapa hari lepas tu, sampailah Kek Batik delivery dari tingkat 5 ke tingkat 6 hehehe. Thanks Kak Mira, bersusah payah pulak dia melayan kerenah pelanggan. Al kisahnya Kak Mira, tak nak pulak ambil duit. Kira bagi rasalah untuk pertama kali. Thanks sangat2.

Oh tidakkkkkkkkkkkkkk.. Ada orang nak mengecek. Jadi saya dengan rela hati bagilah dia merasa hehehe. Abaikan muka saya tu ya. Saya ikhlas sebenarnya bagi diorang merasa, saja je acting depan kamera ;p

Kesimpulannya, sedap kek batik buatan Kak Mira ni taklah terlalu manis sangat. Next time kalau kemalasan melanda lagi haruslah saya order je dengan Kak Mira si tokey kek :p Thanks ya kak.

©Hernee Nazir – Aeh.. tuan blog tetiba rajin updatelah 🙂

Share this nice post:

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

12 thoughts on “Kek Batik Idaman Qalbu :) Thanks Kak Mira

  1. Ya Allah, i am so pleased you published this, my dear sweetie Nee-Nee.. thanks a lot sebab adakan entri khas untuk ni.. sangat berterima kasih. Semoga awak yang tengah ngidam tu dapat apa yg awak nak.. let me try my best untuk jadi your good sister! :o) take care nee-nee.. thanks a million again and again and again… u r such a darling!

    1. hehehe..thanks gak kt akk ye..kak dh ade 2 org ibu mngndung terkecur air liur dh ni bile tngok kek batik akk..nti nk orderkn utk dorg la.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *