• Live Blogging,  My Hero Beso

    Kesian Dia..

    Kesian Dia.. Originally uploaded by herneesamshudin Saya tengah teman En. Nazir kat Puteri Specialist Hospital sekarang ni. Dia masih tak sihat lagi. Ni dah kena masuk air pulak sebab doktor kata badan dia dah kekurangan banyak air. Mula2 demam lepas tu kena diarhea tu yang bertambah2 longlai tu. Doktor kata dia keracunan makanan. Harap2 tak ada apa2 yang serius. Doakan En. Nazir saya cepat sihat ya kawan2.

  • Live Blogging,  My Hero Beso

    Bila Hero Saya Tumbang.. ;p

    Bila Hero Saya Tumbang.. ;p Originally uploaded by herneesamshudin Masa kat office semalam hero saya sms dia rasa tak sedap badan. Sekejapan lepas tu dia kata dia demam. Balik kerja pun saya tumpang Ita dia dah tak larat nak datang ambil saya. Sampai je rumah dia tengah terbongkang sambil berselimut. Bila saya rasa suhu badan dia, mak oiiiii panas. Kalau letak telur mahu separuh masak jadinya hehehe tipu2.. Lepas maghrib terus bawa dia ke klinik. Boleh tahan menduga kesabaran juga nak tunggu turn jumpa doktor walaupun orang tak ramai. Dia dah resah gelisah cik esah dah menunggu nama kena panggil. Saya mampu menyabarkan je la sambil picit2kan kepala dan badan…

  • Favourites,  Frenz,  Makan²

    Kek Batik Idaman Qalbu :) Thanks Kak Mira

    Gambar ni dah perap berminggu2 lamanya. Kek Batik ni pun dah selamat jadi santapan. Mula asalnya menjengah blog Kak Mira. Bacalah entri dia masak2.. tup2 nampak bayang si kek batik ni. Terus dengan pantasnya email Kak Mira nak order Kek Batik. Dah lama rasanya tak makan. Dulu rajin  juga la nak buat, tapi sekarang kemalasan pulak. Beberapa hari lepas tu, sampailah Kek Batik delivery dari tingkat 5 ke tingkat 6 hehehe. Thanks Kak Mira, bersusah payah pulak dia melayan kerenah pelanggan. Al kisahnya Kak Mira, tak nak pulak ambil duit. Kira bagi rasalah untuk pertama kali. Thanks sangat2. Oh tidakkkkkkkkkkkkkk.. Ada orang nak mengecek. Jadi saya dengan rela hati bagilah…

  • Blog

    Ohhh.. Kesemputan Menggodeh Blog ;p

    Selamat petang semua 🙂 Hari ni jenuh menggodeh blog. Saya baru saja mencuba wordpress sebagai hosting (aeh betul ke ayat saya ni ;p) Sebelum ni berdotcom dengan blogspot rasa pejam mata pun boleh update. Kali ni terkial2 lagi walaupun sebelum ni dah pernah mencuba guna wordpress yang free tu. Semoga dengan berpindahnya ke rumah baru ni tuan rumah menjadi bertambah rajin ye 🙂

  • Anak Buah,  Live Blogging

    Congrats To Maisarah & Hafiz

    Congrats To Maisarah & Hafiz Originally uploaded by herneesamshudin Yeay! Dapat anak buah baru. Sepupu saya Maisarah dah selamat melahirkan bayi lelaki yang kus semangat montel dan tembam ni pada 5 Jan 2010. Nama budak tembam ni Muhammad Hayyan Aisy bin Mohd Hafiz. Lambat sikit nak tayang sebab tunggu baby ada nama hehehe. Berat baby masa lahir, 4.1kg kusssss semangat. Umi dia kata sepanjang preggy ni dia duk melantak nasi je. Sampaikan doktor suruh stop makan hehe. Apa pun syukur alhamdulillah sebab umi dan baby nya sihat. Sebenarnya ada lagi sorang anak buah baru. Tapi yang baby boy sorang lagi anak sepupu saya Abang masih tak dapat gambarnya. Nanti kalau…

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: