Kesian Dia..

Kesian Dia.. Originally uploaded by herneesamshudin Saya tengah teman En. Nazir kat Puteri Specialist Hospital sekarang ni. Dia masih tak sihat lagi. Ni dah kena masuk air pulak sebab doktor kata badan dia dah kekurangan banyak air. Mula2 demam lepas tu kena diarhea tu yang bertambah2 longlai tu. Doktor kata dia keracunan makanan. Harap2 tak […]

Ohhh.. Kesemputan Menggodeh Blog ;p

Selamat petang semua 🙂 Hari ni jenuh menggodeh blog. Saya baru saja mencuba wordpress sebagai hosting (aeh betul ke ayat saya ni ;p) Sebelum ni berdotcom dengan blogspot rasa pejam mata pun boleh update. Kali ni terkial2 lagi walaupun sebelum ni dah pernah mencuba guna wordpress yang free tu. Semoga dengan berpindahnya ke rumah baru […]

Selamat Tahun Baru 2011

Selamat Tahun Baru 2011 Originally uploaded by herneesamshudin Selamat tahun baru 2011 untuk semua. Masih ingat saya lagi??? Sayalah tuan punya blog yang semakin pemalas akhir2 ni. Sila maafkan saya ;p Jangan terkejut pula bila tengok saya berselubung dengan gebo kata orang Johor. Saya tak buat pembedahan plastik. Saja malas nak sarung tudung tadi, gebo […]