• Kesian Dia..

    30/01/2011

    Kesian Dia.. Originally uploaded by herneesamshudin Saya tengah teman En. Nazir kat Puteri Specialist Hospital sekarang ni. Dia masih tak sihat lagi. Ni dah kena masuk air pulak sebab doktor kata badan dia dah kekurangan banyak air. Mula2 demam lepas tu kena diarhea tu yang bertambah2 longlai tu. Doktor kata dia keracunan makanan. Harap2 tak…

    Read more
  • Bila Hero Saya Tumbang.. ;p

    29/01/2011

    Bila Hero Saya Tumbang.. ;p Originally uploaded by herneesamshudin Masa kat office semalam hero saya sms dia rasa tak sedap badan. Sekejapan lepas tu dia kata dia demam. Balik kerja pun saya tumpang Ita dia dah tak larat nak datang ambil saya. Sampai je rumah dia tengah terbongkang sambil berselimut. Bila saya rasa suhu badan…

    Read more
  • Kek Batik Idaman Qalbu :) Thanks Kak Mira

    27/01/2011

    Gambar ni dah perap berminggu2 lamanya. Kek Batik ni pun dah selamat jadi santapan. Mula asalnya menjengah blog Kak Mira. Bacalah entri dia masak2.. tup2 nampak bayang si kek batik ni. Terus dengan pantasnya email Kak Mira nak order Kek Batik. Dah lama rasanya tak makan. Dulu rajin  juga la nak buat, tapi sekarang kemalasan…

    Read more
  • Ohhh.. Kesemputan Menggodeh Blog ;p

    25/01/2011

    Selamat petang semua 🙂 Hari ni jenuh menggodeh blog. Saya baru saja mencuba wordpress sebagai hosting (aeh betul ke ayat saya ni ;p) Sebelum ni berdotcom dengan blogspot rasa pejam mata pun boleh update. Kali ni terkial2 lagi walaupun sebelum ni dah pernah mencuba guna wordpress yang free tu. Semoga dengan berpindahnya ke rumah baru…

    Read more
  • Congrats To Maisarah & Hafiz

    10/01/2011

    Congrats To Maisarah & Hafiz Originally uploaded by herneesamshudin Yeay! Dapat anak buah baru. Sepupu saya Maisarah dah selamat melahirkan bayi lelaki yang kus semangat montel dan tembam ni pada 5 Jan 2010. Nama budak tembam ni Muhammad Hayyan Aisy bin Mohd Hafiz. Lambat sikit nak tayang sebab tunggu baby ada nama hehehe. Berat baby…

    Read more
1 2
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: