• Frenz

    Kalendar Public Bank Dari Puan Cdot

    Ya, saya mengecek kalendar Public Bank dari Puan Cdot dan dia bermurah hati mengepos free gune duit company ke rumah saya semalam. Thanks Dot. Ni konon2 je letak kat sini.. dah masuk tahun 2011 nanti baru letak tempat yang betul sesuai.. Kalendar Public Bank yang bertemakan buah2an tempatan.. gamabar buah2 tu sangat menggiurkan tau. Rasa macam nak makan je hehehe. Thanks again Dot. Jangan lupa janji manismu nak bagi diary pulak hehehe. Rasanya nak melelapkan mata sekejap la. Serius dah nak terpejam ni. Bantal pelissss 🙂 Sudi2kanlah klik kat sini UNDIAN PERINGKAT PERTAMA

  • Frenz,  Live Blogging Thru Flicker,  Weekend

    Happy Birthday To Adam & Wawa

    Happy Birthday To Adam & Wawa Originally uploaded by herneesamshudin Salam Isnin semua 🙂 Sindrom malas update blog dah datang dah hehehe. Malas sungguh nak mengupdate. Syohhh2.. Malas pergi main jauh2. Ni majlis sambutan harijadi Adam yang pertama anak kawan saya Idah pada hari Sabtu lepas. Saya datang sorang2 je. Dida dan Along masing2 ada hal. Jadi saya dengan muka selamba datang je la. Alah lagi pun semua family dia kenal saya. Apa nak malu ye tak. Sambutan ni untuk Wawa sekali anak buah Idah yang dah masuk 2 tahun. Masa nak potong kek dua2 duk menangis hehehe. Terkejut kot tengok semua orang pandang diorang. Sebenarnya tu pagi tu kami…

  • Uncategorized

    Jom Makan Nasi Minyak : )

    Jom Makan Nasi Minyak : ) Originally uploaded by herneesamshudin Baru balik dari majlis persandingan Lopez dan Ina. Saya menumpang Aien pergi beramai2 dengan Anna, Ayu dan Ijah. Meriah betul majlisnya, ramai sungguh jemputan. En. Nazir dan kawan2 dia Kamarul dan Miji masih lagi bertungkus lumus mengambil gambar pengantin hehehe. Saya balik dululah ya. Ada jemputan sambutan harijadi Adam anak kawan saya Idah. Esok pulak majlis perkahwinan sepupu En. Nazir. Wahh musim makan free dah tiba. Jom! 🙂 Sekali lagi, Selamat Pengantin Baru buat Lopez dan Ina. Semoga kekal hingga ke akhir hayat. Amin.

  • Dari Dapur Hernee Nazir,  Masak-Masak

    Masak2 dan Makan2 ;p

    Semalam pergi kerja asing2 sebab saya nak balik awal. Letih nak menunggu En. Nazir sampai pukul 8 malam. Sempat mengular jengah2 blog Mat Gebu sampai rasa terliur tengok kentang masak sup hehehe. Kentang sup pun nak terliurkan  dasar kuat makan. Bila on fb, tengok pula Ceera punya status makan lauk sardin, terus terliur kuasa dua   Beritahu En. Nazir tentang plan lauk2 ringkas tu. Nasib baiklah tekak En. Nazir boleh layan lauk2 ringkas macam ni. Balik kerja terus singgah kedai, beli kentang, sardin dan ikan tenggiri masin ni. Sampai rumah kelentang kelentunglah sorang2 kat dapur.     Ikan tenggiri masin yang digoreng dan diperah limau kasturi.. oh sedapnya~    …

  • Blog,  Contest

    Calon Blog Personal Isteri Pilihan :)

    Mula2 tak perasan ada komen dari Edy. Sekali tengok.. Blog herneenazir[dot]com dicalonkan oleh Edy dalam kategori Blog Personal Isteri Pilihan di Blog Pilihan Malaysia. Alahai Edy, malu akak. Blog akak ni apalah sangat. Celoteh yang tak tentu arah je. Kadang-kadang tu melalut entah apa2 entah. Apa yang lebih cuma gambar makan, makan dan makan sebab tuan blog ialah ‘isteri yang kuat makan’ hahahaha~ Kat atas ni senarai blog untuk kategori ni. Mak oi.. semua blog yang hebat2 belaka. Siapalah blog herneenazir[dot]com ni nak berganding dengan blog2 hebat macam ceeramoon, viruspadu, sumijelly,  redmummy, kak ina kl, kujie dan lain2 tu. Segan je rasanya. Bermula hari ni 26 November 2010 (jam 10…

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: