• Uncategorized

    Live @ Pondok MS Beriyani, Tampoi

    First time mencuba dan pilihan saya ialah Nasi Beriyani Ayam dan En. Nazir masih setia dengan Nasi Beriyani Kambing. Saya puasa kambing hari ni hehehe. Boleh tahan sedap. Sebenarnya saya pun tak pandai nak bezakan nasi beriyani sedap ke tak sedap sebab saya bukan penggemar tegar nasi beriyani. Kalau siapa2 nak mencuba bolehlah jengah2 Pondok MS Beriyani ni dekat kawasan belakang Plaza Angsana tu je. Ice lemon tea dia sedap! Sent from my Chokia phone

  • Uncategorized

    Salah Time.. ;p

    ..ita..saya dan anna.. .. Nak bersantai2 kat Puteri Harbour, sekali hujan rintik2 tumbuh pokok lalang pulak. Makanya duduk tepi kaki lima je la hehehe. Gambar banyak2 nanti balik rumah kalau rajin.. ;p Sent from my Chokia phone

  • Uncategorized

    Live: Breakfast at Warung Poyot

    Morning all 🙂 Pagi ni breakfast kat mana lagi kalau bukan kat Warung Poyot. Menu tetap saya, tu ha macam gambar kat atas tu 'roti tampal goyang'. Bukan goyang inul ya, itu telur yang bergoyang2 hehehe. Malam tadi memang plan dengan Pak Anjang nak ajak breakfast kat sana ramai2. So, pagi ni saya, En. Nazir, Ana, Pak Anjang, Mak Anjang and Kiki menyerbu warung poyot beramai2. Dulu saya pernah masukkan cerita saya breakfast kat warung poyot. Sekali datang sini wife dia Kak Jah tanya, 'ko masukkan warung akak kat internet aeh?'. Terus la saya menjawab 'a'ah.. Saya memang masukkan tempat2 yang saya makan dalam blog'. 'o ye ke.. Bagi akak…

  • Anything About Me,  Frenz

    Isi Perut Kat Kenny Rogers

    Lunch hour bergegas ke Kenny Rogers sebab ada orang nak belanja. Sampai2 nampak gayanya memang lambat dapat makanan. KRR Bukit Indah ni pada pendapat saya memang dah terkenal dengan servisnya yang lambat. Minta maaf la ya, saya kena berterus terang. Kalau2 ada staff kat situ yang terbaca, silalah perbaiki servis di sana.  Sementara menunggu makanan sampai, kitorang duk mengunyah2 guava ni. Dah lama tak makan, beli sebungkus kat Watson buat2 alas perut ngee~ Sempat lagi tayang muka. Muka Ema mana entah tak ada. Lagi pun gambar2 ni songlap gambar2 Nazam hehehe. Saya tak sempat dah nak snap2 sebab kebuluran hehehe. Thanks pokcik sebab belanja kitorang makan kat KRR ya. Next…

  • Uncategorized

    oh testing wan.. tu.. tri ;p

    Yeay! herneenazir.com dah kembali bersiaran. Entah apa kena tak boleh buka blogger dashboard pulak ni.. Geram sungguh rasanya. Menghilangkan mood nak berblogging hehehe.   Ni saja2 post gune email office sambil menanti detik 5.30 petang. Nak balik awal. Reason utama boring dan bosan. Malas nak buat kerja. Sorry boss J   Perut kenyang gila. Mata mengantuk. Sebelum balik nak settlekan kerja2 walaupun dalam keadaan malas ngeh2. Minggu ni dan minggu akan datang adalah ‘minggu emas’ bagi saya. Kenapa? Sebab En. Nazir cuti hari Sabtu dan Ahad. Yeeeeeehaaaaaaa.. Sukaaaaaaaa ;p     © Hernee Nazir – You are.. my only exception.. lalalalalala~ best pulak layan lagu ni..hehehe Disclaimer: This e-mail and…

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: