Isi Perut Kat Kenny Rogers

Lunch hour bergegas ke Kenny Rogers sebab ada orang nak belanja. Sampai2 nampak gayanya memang lambat dapat makanan. KRR Bukit Indah ni pada pendapat saya memang dah terkenal dengan servisnya yang lambat. Minta maaf la ya, saya kena berterus terang. Kalau2 ada staff kat situ yang terbaca, silalah perbaiki servis di sana.  Sementara menunggu makanan […]

oh testing wan.. tu.. tri ;p

Yeay! herneenazir.com dah kembali bersiaran. Entah apa kena tak boleh buka blogger dashboard pulak ni.. Geram sungguh rasanya. Menghilangkan mood nak berblogging hehehe.   Ni saja2 post gune email office sambil menanti detik 5.30 petang. Nak balik awal. Reason utama boring dan bosan. Malas nak buat kerja. Sorry boss J   Perut kenyang gila. Mata […]