• Live @ Pondok MS Beriyani, Tampoi

    31/10/2010

    First time mencuba dan pilihan saya ialah Nasi Beriyani Ayam dan En. Nazir masih setia dengan Nasi Beriyani Kambing. Saya puasa kambing hari ni hehehe. Boleh tahan sedap. Sebenarnya saya pun tak pandai nak bezakan nasi beriyani sedap ke tak sedap sebab saya bukan penggemar tegar nasi beriyani. Kalau siapa2 nak mencuba bolehlah jengah2 Pondok…

    Read more
  • Salah Time.. ;p

    30/10/2010

    ..ita..saya dan anna.. .. Nak bersantai2 kat Puteri Harbour, sekali hujan rintik2 tumbuh pokok lalang pulak. Makanya duduk tepi kaki lima je la hehehe. Gambar banyak2 nanti balik rumah kalau rajin.. ;p Sent from my Chokia phone

    Read more
  • Live: Breakfast at Warung Poyot

    30/10/2010

    Morning all 🙂 Pagi ni breakfast kat mana lagi kalau bukan kat Warung Poyot. Menu tetap saya, tu ha macam gambar kat atas tu 'roti tampal goyang'. Bukan goyang inul ya, itu telur yang bergoyang2 hehehe. Malam tadi memang plan dengan Pak Anjang nak ajak breakfast kat sana ramai2. So, pagi ni saya, En. Nazir,…

    Read more
  • Isi Perut Kat Kenny Rogers

    29/10/2010

    Lunch hour bergegas ke Kenny Rogers sebab ada orang nak belanja. Sampai2 nampak gayanya memang lambat dapat makanan. KRR Bukit Indah ni pada pendapat saya memang dah terkenal dengan servisnya yang lambat. Minta maaf la ya, saya kena berterus terang. Kalau2 ada staff kat situ yang terbaca, silalah perbaiki servis di sana.  Sementara menunggu makanan…

    Read more
  • oh testing wan.. tu.. tri ;p

    29/10/2010

    Yeay! herneenazir.com dah kembali bersiaran. Entah apa kena tak boleh buka blogger dashboard pulak ni.. Geram sungguh rasanya. Menghilangkan mood nak berblogging hehehe.   Ni saja2 post gune email office sambil menanti detik 5.30 petang. Nak balik awal. Reason utama boring dan bosan. Malas nak buat kerja. Sorry boss J   Perut kenyang gila. Mata…

    Read more
1 2 3 7
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: