Menu Berbuka Hari Ke 8

Menu Berbuka Hari Ke 8

Selamat pagi semua πŸ™‚

Hari ni saya nak skip terus juadah berbuka puasa hari ke 7 dan 8 terus masuk hari ke 9 je. Sebab apa? Sebab 2 hari tu saya tak sempat nak masak. Hari ke 7 menziarah Bazar Ramadhan Nusa Perintis buat pertama kali. Hancur betul plan saya tak nak ke bazar tahun ni hehehe. Hari ke 8 berbuka dengan KFC pulak sebab balik kerja lewat sikit.
Semalam masih meneruskan perjuangan memasak walaupun serba ringkas. Dah janjikan dengan En. Nazir nak masak Siakap Stim, dan inilah hasilnya.

Bergentel2 cendawan butang tu kan. Saya memang suka letak banyak2. Sedap! πŸ™‚ Lauk tambahan Kailan Ikan Masin. Kailannya terlebih layu la pulak hehehe.
Kalau2 rasa nak tengok resepi cara saya, boleh lah jengah >>DARI DAPUR HN<< tu ya. Saya letakkan kat blog untuk rujukan saya akan datang dan boleh juga berkongsi dengan kawan2 walaupun resepinya entah apa2 kan. Sharing is caring πŸ™‚

Hari ni tengah fikir2 apa nak masak untuk juadah petang. Haruslah jengah2 blog masak2 orang lain nak cari idea hehehe.



Β©Hernee Nazir – Tak sabar nak rehatkan minda di hujung minggu.. Lelah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor β™₯ Product Review β™₯ Food Review β™₯ Media/ Events β™₯ Advertorial β™₯ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!