Iklan Di herneenazir[dot]com

Hai semua.. Tuan blog nak umumkan yang blog tak berapa HOT ni akan mula memulakan perkhidmatan mengiklankan bisnes/ blog/website anda2 semua. Sila rujuk ruangan atas sebelah kanan blog. Untuk sesiapa yang sudi dan berminat bolehlah emailkan banner anda kepada saya.. hernee.nazir@gmail.com  Caj yang dikenakan hanya serendah >>> RM5 sebulan sahaja + review mengenai bisnes/ blog/ […]

Selamat Hari Bapa Untuk Ayahanda Samshudin Yahya..

Selamat Hari Bapa.. Ayah.. Semoga Allah sentiasa memberkati hidup Ayah. Panjangkan umur Ayah. Kurniakan Ayah rezeki yang halal. Kami sayang Ayah sangat2. Hanya Ayah saja tempat kami mengadu. Kami harap kami diberi peluang menjaga Ayah sampai akhir hayat Ayah macamana kami jaga arwah Mak. Amin, insya’Allah. Kenangan sepanjang hayat.. Family Potrait Kami takkan pernah melihat […]

Hajat Yang Kesampaian.. :)

Petang tadi teringin nak minum ABC Asam. Dah lama puasa makan asam2 ni tetiba teringin pulak. Dapat info dari Jijah yang gerai Abang ABC tu buka. Thanks Jijah.  Terus bergegas ajak En. Nazir yang mamai2 baru bangun tidur dengan tak basuh muka ;p  ke Jalan Kelasi 2 Desa Paya Mengkuang. Sampai2 je, dah ramai yang menunggu. […]

Kenapa Sejak Akhir2 Ni Malas Betul Nak Update Blog????

Kenapa.. kenapa dan kenapa..  Adakaha kerana pembawakan budak??? Ohhh tidak sama sekali.. itu statement mengundang tanda tanya kawan2 kelak.. ;p Adakah kerana vitamin M terlalu banyak dalam badan??? Ohhh mungkin juga.. Vitamin  M adalah vitamin paling tak bagus kalau ada dalam badan kita membuatkan kita menjadi MALAS seumur hidup. Sekarang vitamin M sedang berleluasa dalam […]

Jom Pergi Kedai Apek Lenggeng ;p

Lokasi Kedai Apek Lenggeng adalah di Pekan Lama Gelang Patah. Kenapa panggil Apek Lenggeng? Sebab Apek, tokey kedai ni suka berlenggeng. Tahu tak apa itu berlenggeng?Berlenggeng ialah perbuatan tidak memakai baju hanya memakai seluar katok sahaja. Apa pula seluar katok? Sila google sendiri ;p Kedai Apek Lenggeng boleh dikategorikan sebagai adik beradik 7 Eleven. Dibuka […]