Uncategorized

Selamat Hari Sabtu

.. Tapi rasa macam hari Ahad. Dah pukul 2 lebih, ada jemputan makan2 kat rumah Kak Jannah aka Umi Nawfal tapi tak pergi2 lagi. Dia terima lagi tak ek, jemput pukul 12 tapi datang pukul 2.. Nak serbu jap lagi.. Jom πŸ™‚ Sent from my CHOKIA phone

Live Blogging

Live @ Johan Perling

Kami sekarang tengah menunggu penuh kesabaran makanan yang kami order kat Johan, Perling ni. Perut dah berkeroncong untuk Ana hehehehe. En. Kuih Lonjong tengah sedap menghirup cikong. Nak snap gambar dia, dia kata saya macam minah indon melancong kat malaysia cheh. Ok lah kerang bakar dah sampai, kalau lambat nanti En. Kuih Lonjong habiskan hehehe. Jemput makan semua πŸ™‚ [posted…

Read More

Anything About Me, Work

Tajuk Tak Penting Saat Ini ;p

Hernee di awal pagi semalam.. Hernee di petang yang indah..  Boss tak ada dua kaki naik atas meja sambil manaip ;p hehehe~ Selamat bercuti esok. Apa plan awak2 semua. Saya tak tahu lagi nak buat apa. Jom En. Nazir, kita jalan2 cari makan ;p Hari Ahad dah nak jadi pom2 girl nak tengok En. Nazir main bowling hehehe. Β©Hernee Nazir…

Read More

Live Blogging

Tidur Pun Sempat..

.. Meeting tak habis lagi, mata sudah berat. Penat dengar pilot2 pot pet pot pet. Huwaa mengantuknya. Malas nak ambil minutes boleh tak? Hehehe. [posted via my chokia handphone]