• Uncategorized

    Oh Smart Bro..

    .. jangan kau bertukar jadi SEMAT BERUK sudah la ya. Our new usb modem menggantikan cik blue cube. Cik blu cube akan kami let go pada future customer iaitu Abang Na'ai my bil hehehe. Semalam En. Nazir try tukar blue cube tapi tak boleh. Jadi kami sebulat suara berpakat nak terminate line lama dan diganti line baru. Kebetulan ada promosi kat Celcom Centre usb modem + celcom 3g line dengan harga RM100 dan dapat free sim card xpax. Smart Bro boleh guna 5 jenis sim card selain celcom.Esok saya pula akan ke sana nak terminate line celcom yang lama. Lega sikit dah boleh bersiaran langsung di rumah yehaaa. [posted via…

  • Blog,  Blogger

    Entri Ke 1000

    Nak buat entri baru, baru perasan yang entri saya baru saja mencecah ke angka 1000. Alhamdulillah dengan bantuan Geng Blogger, readers blog ni pun bertambah walaupun tak sehebat Cik Epal, Melromeo mahu pun Eyriqazz :p Thanks to all readers samada yang sengaja membuka blog ini atau tak sengaja. Really appreciate your support! Entri yang ke 1000 adalah entri ‘Sudah Jatuh Ditimpa Tangga’ Blog picisan ini akan diteruskan lagi selagi hayat dikandung badan 🙂 Semoga ukhwah yang terjalin antara kita, di alam maya dan juga di alam nyata sentiasa berkekalan dan dirahmati olehNya.

  • Anything About Me

    Salam Maulidur Rasul 1431H

    Selawat dan salam buat Rasul junjungan. Salam Maulidur Rasul 1431H untuk semua pembaca Hernee Nazir’s Blog. Sedikit info mengenai Maulidur Rasul yang saya dapatkan di sini. Maulidur Rasul (dalam bahasa Arab bermaksud kelahiran Rasul) adalah hari bersejarah keputeraan Nabi Muhammad. Hari ini jatuh pada hari ke-12 bulan Rabiul Awal sempena kelahiran Nabi yang jatuh pada pada hari Khamis 12 Rabiul Awal Tahun Gajah bersamaan dengan 23 April 571. Baginda adalah nabi terakhir yang diutus oleh Allah Subhanahu Wataala. Tapak kelahiran baginda pula kini mempunyai satu bangunan kecil yang dikenali sebagai Maulid Nabi. Setiap tahun pada hari itu, umat Islam di seluruh dunia akan mengadakan majlis memperingati keputeraan Nabi Muhammad s.a.w…

  • Uncategorized

    Sudah Jatuh Ditimpa Tangga..

    .. lepas tu tercium pula tahi ayam huhuhu~ Petang tadi menaip minutes of meeting, mengarang ayat power (hahaha power lah sangat) tiba2 semua yang di save hilang. Inilah yang saya maksudkan 'dah jatuh ditimpa tangga'. Dalam keadaan bengang saya ke ladies melepas hajat tiba2 gelang tangan pemberian Capt Kamarol berderai ke lantai dan sebiji manik melenting masuk ke dalam toilet bowl huhuhu~ Inilah yang saya maksudkan 'tercium pula tahi ayam' Entah apa2 je la si Herni ni kan. Merepek meraban malam2 hari. [posted via nokia xpressmusic]

  • Mak

    Alhamdulillah..

    Mak dah boleh makan walaupun tak banyak. Nampak dia dah bertenaga sikit berbeza dengan dua hari lepas. Doktor kata mak kekurangan potasium dalam darah. Oleh kerana kurang makan dan minum jadi buah pinggang mak tak dapat berfungsi dengan betul. Sakit di sekitar pinggang pun dah berkurangan. Doktor pesan suruh paksa je mak makan, jangan dengar sangat cakap dia. Semalam sempat juga suap mak makan bubur. Tapi tak sampai 10 suap dia dah tak larat. Tak apa lah janji ada makanan yang masuk. Sebelum tu pun Anna kata mak dah makan. Lega juga hati bila mak dah boleh join kami berbual. Harap mak cepat sihat. [posted via Nokia Xpressmusic]

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: