Uncategorized

Oh Smart Bro..

.. jangan kau bertukar jadi SEMAT BERUK sudah la ya. Our new usb modem menggantikan cik blue cube. Cik blu cube akan kami let go pada future customer iaitu Abang Na'ai my bil hehehe. Semalam En. Nazir try tukar blue cube tapi tak boleh. Jadi kami sebulat suara berpakat nak terminate line lama dan diganti line baru. Kebetulan ada promosi…

Read More

Blog, Blogger

Entri Ke 1000

Nak buat entri baru, baru perasan yang entri saya baru saja mencecah ke angka 1000. Alhamdulillah dengan bantuan Geng Blogger, readers blog ni pun bertambah walaupun tak sehebat Cik Epal, Melromeo mahu pun Eyriqazz :p Thanks to all readers samada yang sengaja membuka blog ini atau tak sengaja. Really appreciate your support! Entri yang ke 1000 adalah entri ‘Sudah Jatuh…

Read More

Anything About Me

Salam Maulidur Rasul 1431H

Selawat dan salam buat Rasul junjungan. Salam Maulidur Rasul 1431H untuk semua pembaca Hernee Nazir’s Blog. Sedikit info mengenai Maulidur Rasul yang saya dapatkan di sini. Maulidur Rasul (dalam bahasa Arab bermaksud kelahiran Rasul) adalah hari bersejarah keputeraan Nabi Muhammad. Hari ini jatuh pada hari ke-12 bulan Rabiul Awal sempena kelahiran Nabi yang jatuh pada pada hari Khamis 12 Rabiul…

Read More

Uncategorized

Sudah Jatuh Ditimpa Tangga..

.. lepas tu tercium pula tahi ayam huhuhu~ Petang tadi menaip minutes of meeting, mengarang ayat power (hahaha power lah sangat) tiba2 semua yang di save hilang. Inilah yang saya maksudkan 'dah jatuh ditimpa tangga'. Dalam keadaan bengang saya ke ladies melepas hajat tiba2 gelang tangan pemberian Capt Kamarol berderai ke lantai dan sebiji manik melenting masuk ke dalam toilet…

Read More

Mak

Alhamdulillah..

Mak dah boleh makan walaupun tak banyak. Nampak dia dah bertenaga sikit berbeza dengan dua hari lepas. Doktor kata mak kekurangan potasium dalam darah. Oleh kerana kurang makan dan minum jadi buah pinggang mak tak dapat berfungsi dengan betul. Sakit di sekitar pinggang pun dah berkurangan. Doktor pesan suruh paksa je mak makan, jangan dengar sangat cakap dia. Semalam sempat…

Read More