Anything About Me, Mak, Work

Kan Saya Dah Kata Saya Rajin Malam Ni..

.. tapi update through hand phone je la ngee.. Fuhh.. selesai satu tugas yang tertangguh satu hari. Baru balik dari kerja ni. Penatnya badan tak terkata. Otak pun penat melangsaikan minutes of meeting. Seriously i don’t like doing this. (mati la kalau bos terbaca) Dah namanya kerjakan. Ni la rezeki yang Allah bagi pada saya nak tak nak kena buat.…

Read More

Anything About Me, Blogging Life

Kenapa Saya Malas Update Blog???

Ya, saya tahu tak ada yang kisah pun sama ada saya update atau pun tak. Saja nak bagitau, bukan cari publisiti murahan ya ;p Sebab2nya: 1) Saya malas nak upload gambar, lagi pun gambar tu masih dalam hand phone En. Nazir 2) Saya ada satu entri nak buat yang memerlukan saya berfikir, tapi saya malas nak berfikir buat masa ni.…

Read More

Anything About Me, Work

Langit Nan Indah

Pagi ada departmental meeting, habis around 1045hrs. Sempat ronda2 yard. maklumlah saya ni terperuk kat office je. Mana ada masa nak ronda2 yard ni, lagi pun tugas saya tak memerlukan saya ke sini. Tak ada apa pun nak cerita, saja tengok pontoon baru dan menenangkan fikiran sebelum memulakan tugas hehehe~ Tengok langit nan indah, tenang jiwa.. subhanallah.. Malas nak cerita…

Read More

Hobbies

Tahniah untuk Datuk Lee Chong Wei

Kesian En. Nazir, terlepas nak tengok pemain badminton kesayangan dia semalam. Apa nak buat kerja malam, of course lah siangnya waktu tidur. Saya pun tak tahu, baca status FB Ita barulah saya tahu. Masa tu pun dah habis dah perlawanan tu. Untuk En. Nazir, baca je lah berita kat bawah tu ya 😉 Sumber: Berita Harian Online Chong Wei, beregu…

Read More

Uncategorized

Entri Sebelum 12am

Hari ni tak banyak aktiviti. Pagi stay kat rumah sampai, lepas tu petang lepak rumah emak. Malam pulak pergi majlis hari jadi sepupu saya Rina. Entrinya esok2 la malas pulak nak upload gambar. Beriya bawa kamera sekejap lagi sekali snap bateri dah habis nasib ada hand phone cap ayam sepatah kata Cdot. Sekejap lagi nak tidur tapi En. Nazir belum…

Read More