• Kan Saya Dah Kata Saya Rajin Malam Ni..

    27/01/2010

    .. tapi update through hand phone je la ngee.. Fuhh.. selesai satu tugas yang tertangguh satu hari. Baru balik dari kerja ni. Penatnya badan tak terkata. Otak pun penat melangsaikan minutes of meeting. Seriously i don’t like doing this. (mati la kalau bos terbaca) Dah namanya kerjakan. Ni la rezeki yang Allah bagi pada saya…

    Read more
  • Kenapa Saya Malas Update Blog???

    27/01/2010

    Ya, saya tahu tak ada yang kisah pun sama ada saya update atau pun tak. Saja nak bagitau, bukan cari publisiti murahan ya ;p Sebab2nya: 1) Saya malas nak upload gambar, lagi pun gambar tu masih dalam hand phone En. Nazir 2) Saya ada satu entri nak buat yang memerlukan saya berfikir, tapi saya malas…

    Read more
  • Langit Nan Indah

    26/01/2010

    Pagi ada departmental meeting, habis around 1045hrs. Sempat ronda2 yard. maklumlah saya ni terperuk kat office je. Mana ada masa nak ronda2 yard ni, lagi pun tugas saya tak memerlukan saya ke sini. Tak ada apa pun nak cerita, saja tengok pontoon baru dan menenangkan fikiran sebelum memulakan tugas hehehe~ Tengok langit nan indah, tenang…

    Read more
  • Tahniah untuk Datuk Lee Chong Wei

    25/01/2010

    Kesian En. Nazir, terlepas nak tengok pemain badminton kesayangan dia semalam. Apa nak buat kerja malam, of course lah siangnya waktu tidur. Saya pun tak tahu, baca status FB Ita barulah saya tahu. Masa tu pun dah habis dah perlawanan tu. Untuk En. Nazir, baca je lah berita kat bawah tu ya 😉 Sumber: Berita…

    Read more
  • Entri Sebelum 12am

    24/01/2010

    Hari ni tak banyak aktiviti. Pagi stay kat rumah sampai, lepas tu petang lepak rumah emak. Malam pulak pergi majlis hari jadi sepupu saya Rina. Entrinya esok2 la malas pulak nak upload gambar. Beriya bawa kamera sekejap lagi sekali snap bateri dah habis nasib ada hand phone cap ayam sepatah kata Cdot. Sekejap lagi nak…

    Read more
1 2 3 4 7
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: