Frenz

Ole2 Dari Langkawi

Beberapa hari lepas saya dapat sms dari orang yang bercuti sakan tu. Dia kata dia ada kirim barang dengan Exec dia dan tinggalkan pada receptionist. Dia pesan suruh saya ambil barang tu nanti. Saya yang ala2 sengal2 ubi ni ingatkan company dia nak bagi department saya hamper Christmas. Rupa2nya dia sendiri yang bagi saya ole2 dari Langkawi. Tq ye Muumy…

Read More

Frenz, Lirik Lagu, Song of The Day

Siapa Sang Mantan Cdot ???

Cdot kata dia minat lagu ni. Mula2 saya rasa macam tak pernah dengar. Masa dengar Hotfm ada keluar lagu ni dan dj sebut la tajuknya apa. Ohhh~ saya pernah dengar lagu ni, cuma tak tahu tajuk je. Lagu ‘Sang Mantan by Nidji’ Ok la lagunya sedap telinga mendengar. Cuma persoalannya.. Siapa Sang Mantan Cdot ??? oooo.. kontroversi soalan ni. Tapi…

Read More

Anything About Me, Family's Wedding

Yang Termampu

Sepanjang berada di Senggarang untuk majlis kahwin Atam tempohari, tak banyak kerja yang dapat saya bantu. Alhamdulillah mereka semua sangat memahami. Syukur sangat2. Ini je yang mampu saya bantu, memakaikan pengantin inai disamping menyiapkan bunga telur. Lain2 waktu saya dihabiskan dengan baring.. baring.. baring.. sampai lebam. Tak pun saya ber’online’ dalam bilik. Tapi hari langsungnya tu sempat juga melawa hehehehe~…

Read More

Family's Wedding, My Hero Beso, Senggarang

Gerimis Mengundang..

.. bila suara beliau berkumandang serata alam ;p Nasib baik tak banjir kawasan Parit Jabar Senggarang masa hari majlis tu. Tengah berehat dalam bilik tiba2 terdengar suara yang memang sangat2 familiar di cuping telinga. Ohhhh.. si dia sedang mendendangkan lagu rupanya. Sempat mengular ye cik abang. Senyap2 saya snap gambar beliau dari celah2 tingkap. Wah2 kan main lagi, tegang2 urat…

Read More

Anything About Me, Blogging Life

Lega..lega..

Hati manyak lega sikalang.. hehehehe~ Kenapa lega? Sebab dah berjaya melawan perasaan malas meng’update’ blog yang bermaharajalela dalam diri. Vitamin ‘M’ dalam badan dah mula neutral hehehe~ Tak ada la nak simpan lagi lama cerita2 kahwin tu. Actually petang ni saya dah berada di rumah. Hari ni time off, half day je kerja. Ada appoinment kat Elite Women Specialist. Harap2…

Read More