• Frenz

    Ole2 Dari Langkawi

    Beberapa hari lepas saya dapat sms dari orang yang bercuti sakan tu. Dia kata dia ada kirim barang dengan Exec dia dan tinggalkan pada receptionist. Dia pesan suruh saya ambil barang tu nanti. Saya yang ala2 sengal2 ubi ni ingatkan company dia nak bagi department saya hamper Christmas. Rupa2nya dia sendiri yang bagi saya ole2 dari Langkawi. Tq ye Muumy Dasy.. ingat juga nak bagi ole2 untuk saya. Dapatlah coklat, cigarre (cerut) dan fridge magnet dari Langkawi. Cigarre tu sah2 le En. Nazir yang akan gunakan not me hoo. Mummy Dasy kata ‘ko jangan ingat tu coklat pulak’ Isyhhh.. merepek je takkanlah aku nak makan.. dulu kerja kat 7E ada…

  • Frenz,  Lirik Lagu,  Song of The Day

    Siapa Sang Mantan Cdot ???

    Cdot kata dia minat lagu ni. Mula2 saya rasa macam tak pernah dengar. Masa dengar Hotfm ada keluar lagu ni dan dj sebut la tajuknya apa. Ohhh~ saya pernah dengar lagu ni, cuma tak tahu tajuk je. Lagu ‘Sang Mantan by Nidji’ Ok la lagunya sedap telinga mendengar. Cuma persoalannya.. Siapa Sang Mantan Cdot ??? oooo.. kontroversi soalan ni. Tapi tak pe, Apek tak baca blog saya 😉 Layan liriknya.. Sang MantanDulu aku kau pujaDulu aku kau sayangDulu aku sang juaraYang slalu engkau cintaKini roda telah berputar Kini aku kau hinaKini aku kau buangJauh dari hidupmuKini aku sengsaraRoda memang telah berputar Reff:Mana janji manismuMencintaiku sampai matiKini engkau pun pergiSaat ku…

  • Anything About Me,  Family's Wedding

    Yang Termampu

    Sepanjang berada di Senggarang untuk majlis kahwin Atam tempohari, tak banyak kerja yang dapat saya bantu. Alhamdulillah mereka semua sangat memahami. Syukur sangat2. Ini je yang mampu saya bantu, memakaikan pengantin inai disamping menyiapkan bunga telur. Lain2 waktu saya dihabiskan dengan baring.. baring.. baring.. sampai lebam. Tak pun saya ber’online’ dalam bilik. Tapi hari langsungnya tu sempat juga melawa hehehehe~ Tapi sekejap bayang saya ada sekejap hilang terperuk dalam bilik. Apa nak buat, untuk kebaikan saya juga. Semoga usaha ini, diberkati Allah. hidung masih suka dikembangkan.. ;p [auto publish]

  • Family's Wedding,  My Hero Beso,  Senggarang

    Gerimis Mengundang..

    .. bila suara beliau berkumandang serata alam ;p Nasib baik tak banjir kawasan Parit Jabar Senggarang masa hari majlis tu. Tengah berehat dalam bilik tiba2 terdengar suara yang memang sangat2 familiar di cuping telinga. Ohhhh.. si dia sedang mendendangkan lagu rupanya. Sempat mengular ye cik abang. Senyap2 saya snap gambar beliau dari celah2 tingkap. Wah2 kan main lagi, tegang2 urat dia nyanyi. Not bad la suaranya. Siapa lagi nak puji kalau bukan isteri sendiri 😉 Tak puas hati dapat snap dari ccelah tingkap je, saya suruh Along anak buah sorang tu snap dari dekat. Nak snap sendiri deat2 malu pulak orang ramai. Ni la dia penyanyi jemputan yang menggerimiskan tu…

  • Anything About Me,  Blogging Life

    Lega..lega..

    Hati manyak lega sikalang.. hehehehe~ Kenapa lega? Sebab dah berjaya melawan perasaan malas meng’update’ blog yang bermaharajalela dalam diri. Vitamin ‘M’ dalam badan dah mula neutral hehehe~ Tak ada la nak simpan lagi lama cerita2 kahwin tu. Actually petang ni saya dah berada di rumah. Hari ni time off, half day je kerja. Ada appoinment kat Elite Women Specialist. Harap2 semuanya berjalan lancar. [auto publish]

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: