• Ole2 Dari Langkawi

    25/12/2009

    Beberapa hari lepas saya dapat sms dari orang yang bercuti sakan tu. Dia kata dia ada kirim barang dengan Exec dia dan tinggalkan pada receptionist. Dia pesan suruh saya ambil barang tu nanti. Saya yang ala2 sengal2 ubi ni ingatkan company dia nak bagi department saya hamper Christmas. Rupa2nya dia sendiri yang bagi saya ole2…

    Read more
  • Siapa Sang Mantan Cdot ???

    24/12/2009

    Cdot kata dia minat lagu ni. Mula2 saya rasa macam tak pernah dengar. Masa dengar Hotfm ada keluar lagu ni dan dj sebut la tajuknya apa. Ohhh~ saya pernah dengar lagu ni, cuma tak tahu tajuk je. Lagu ‘Sang Mantan by Nidji’ Ok la lagunya sedap telinga mendengar. Cuma persoalannya.. Siapa Sang Mantan Cdot ???…

    Read more
  • Yang Termampu

    24/12/2009

    Sepanjang berada di Senggarang untuk majlis kahwin Atam tempohari, tak banyak kerja yang dapat saya bantu. Alhamdulillah mereka semua sangat memahami. Syukur sangat2. Ini je yang mampu saya bantu, memakaikan pengantin inai disamping menyiapkan bunga telur. Lain2 waktu saya dihabiskan dengan baring.. baring.. baring.. sampai lebam. Tak pun saya ber’online’ dalam bilik. Tapi hari langsungnya…

    Read more
  • Gerimis Mengundang..

    23/12/2009

    .. bila suara beliau berkumandang serata alam ;p Nasib baik tak banjir kawasan Parit Jabar Senggarang masa hari majlis tu. Tengah berehat dalam bilik tiba2 terdengar suara yang memang sangat2 familiar di cuping telinga. Ohhhh.. si dia sedang mendendangkan lagu rupanya. Sempat mengular ye cik abang. Senyap2 saya snap gambar beliau dari celah2 tingkap. Wah2…

    Read more
  • Lega..lega..

    23/12/2009

    Hati manyak lega sikalang.. hehehehe~ Kenapa lega? Sebab dah berjaya melawan perasaan malas meng’update’ blog yang bermaharajalela dalam diri. Vitamin ‘M’ dalam badan dah mula neutral hehehe~ Tak ada la nak simpan lagi lama cerita2 kahwin tu. Actually petang ni saya dah berada di rumah. Hari ni time off, half day je kerja. Ada appoinment…

    Read more
1 2 3 12
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: