Ole2 Dari Langkawi

Beberapa hari lepas saya dapat sms dari orang yang bercuti sakan tu. Dia kata dia ada kirim barang dengan Exec dia dan tinggalkan pada receptionist. Dia pesan suruh saya ambil barang tu nanti. Saya yang ala2 sengal2 ubi ni ingatkan company dia nak bagi department saya hamper Christmas. Rupa2nya dia sendiri yang bagi saya ole2 […]

Yang Termampu

Sepanjang berada di Senggarang untuk majlis kahwin Atam tempohari, tak banyak kerja yang dapat saya bantu. Alhamdulillah mereka semua sangat memahami. Syukur sangat2. Ini je yang mampu saya bantu, memakaikan pengantin inai disamping menyiapkan bunga telur. Lain2 waktu saya dihabiskan dengan baring.. baring.. baring.. sampai lebam. Tak pun saya ber’online’ dalam bilik. Tapi hari langsungnya […]

Lega..lega..

Hati manyak lega sikalang.. hehehehe~ Kenapa lega? Sebab dah berjaya melawan perasaan malas meng’update’ blog yang bermaharajalela dalam diri. Vitamin ‘M’ dalam badan dah mula neutral hehehe~ Tak ada la nak simpan lagi lama cerita2 kahwin tu. Actually petang ni saya dah berada di rumah. Hari ni time off, half day je kerja. Ada appoinment […]

Majlis Nikah

Ni cerita masa nikah, dah berhari2 baru datang mood. Ni pun mood yang dipaksa. Kalau tak memang basi la cerita kahwin ni. Masa ni pengantin lelaki tengah berdebar2 menanti saat2 diijabkabulkan. Alhamdulillah dengan sekali lafaz, Fadzilah sah menjadi isteri kepada Halil. Nampak sangat pengantin lelaki sangat2 lega lepas lafaz ni. Teringat pulak saat2 nak nikah […]