• Jumpa Budak Kecik Ni

    30/11/2009

    masa kat rumah mak Mok Teh and anak2 ada rupanya. dah kama tak jumpa adik2 sepupu saya yang comel2 ni. Mok Teh bawa laksa Johor, sempat juga menjamah ;p Izhan yang mula2 ala2 shy2 cat dengan Abang Nashir dia. last2 dia yang duk menepek kat sebelah Abang Nashir. maybe dah lama tak jumpa tu yang…

    Read more
  • Aidiladha Di Senggarang

    30/11/2009

    agak lambat nak meng’update’. busy memanjang 😉 Aidiladha kami sambut di Senggarang. malam Jumaat tu baru kami bertolak balik. balik dari kerja singgah rumah mak dulu. jengah2 periuk, jamah apa yang patut 😉 lepas maghrib baru bertolak ke Senggarang. dalam pukul 10 baru sampai. lewat juga tidur malam tu, berborak2 dengan mil and sil tahu2…

    Read more
  • Marine Pilot Trainee

    30/11/2009

    ada job vacancy kat department saya as a Marine Pilot Trainee. sesiapa yang berkelayakan boleh mohon online kat website PTP Requirement: Master (Class 1), First mate (Class 2) Certificate of Competency or its equivalent Experienced Second Mate (Class 3) Certificate of Competency will be considered on case to case basis Below 40 years of age…

    Read more
  • Selamat Hari Raya Aidiladha

    27/11/2009
    [sticky mode entry..entry baru di bawah] “Selamat Hari Raya Aidiladha” kepada keluarga dan semua yang mengenali kami.. semoga kita sama2 dapat menghayati erti pengorbanan yang sebenar 🙂

    Read more
  • Kami Suka Lagu Ni

    27/11/2009

    “Kami” adalah saya dan En. Nazir. memang kami suka lagu ni. tapi sayang lagu ni tak berjaya ke Juara Lagu tahun ni. pada saya lagu ni memang best. tapi kenapalah tak menarik hati juri kan. “woi heni awak tu bukan komposer, pandai2 je kan. suka hati juri la nak pilih yang mana” alamak suara sumbang…

    Read more
1 2 3 14
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: