• Uncategorized

    Playing With Your Names – Hernee Nazir

    The Result is H : stick to one (of course!)E : has gorgeous eyes (sepet ado la)R : funny (memang kot)N : is a very good kisser too! (18sx ni)E : has gorgeous eyes (makin bertambah sepet)E : has gorgeous eyes (dan lagi..) N : is a very good kisser too! (no komen ;p)A : crazy (kadang-kadang memang crazy..hehehe)Z : very broad minded (yeszza!)I : is really sweet & romantic (memang pun)R : funny (like me.. tu yang sekepala) >> Saja layan FB sekejap tadi..

  • Anything About Me,  Frenz,  Raya

    Cerita Raya: Episod 7 (Gedik Santai)

    Lepas beraya rumah Cdot kami berempat terus serang rumah Mummy Dasy. Sebelum terjah saya call dulu. Dengar suara yang ala-ala serak basah tu, saya dah tahu apa aktiviti Mummy Dasy. Rupanya dia anak beranak tengah sedap mengulit mimpi. Ahhhh, tak peduli nak beraya gak. On the way ke rumah Mummy Dasy. Kashah bersama mak angkat tersayang dia. Aeh, mak angkat ke mak mertua ek. hehehehe~ Muka kurang senyum sebab baru lepas nangis. Sempat bergedik santai bersama Mummy Dasy, Cdot (perempuan dalam pantang yang tak reti berpantang) dan Dida (mak buyong). Cameraman kitorang, Kashah yang tak berapa professional.hahahaha~

  • Frenz,  Raya

    Cerita Raya: Episod 6 (Bila Kami Berjumpa)

    Hari Ahad lepas my BFF datang rumah beraya. Mula-mula plan nak beraya beramai-ramai, tapi ada yang ada hal jadi yang tinggal cuma saya, Cdot and Dida. Plan asal dengan Idah, Mummy Dasy and Azie. Mereka-mereka inilah yang beriya sakan ajak beraya. Sampai masa kami bertiga je yang beraya huhuhu~ Ada orang tu, Along (bukan nama sebenar) beriya sakan suruh saya masak. Dialog dia yang masih terpahat dalam ingatan saya. “Che’ Long, ko masak la. Ko rumah sendiri, aku malas nak masak” Cadangan dia ni dipersetujui oleh dua orang lagi kawan baik saya. Saya pun jawab. “Korang confirmkan dulu, nanti aku masak korang tak datang pulak” Masing-masing pun beriya poyo kata…

  • Anything About Me,  Frenz,  Open House Hari Raya,  Raya

    Adegan Menyayat Hati Di Open House Seed

    Sebelum sorang tukang karut tu mengarut dalam blog dia pasal adegan menyayat hati ni, baik saya dengan rela hati bercerita dulu. Lunch hour tadi saya ke open house Seed. Sedang asyik makan mee hoon soto, tiba-tiba terasa sejuk aje. Bila toleh ke belakang, rupa-rupanya Seed terlanggar air sirap saya. Habis baju dan kain saya basah huhuhu~ Malang sungguh. Terus basuh dan sambung makan walaupun macam dah hilang selera. cheh~ Haaaa, habis basah tau. Dengan muka tak malunya saya tumpang iron baju di rumah mak Seed. Nasib baiklah family dia memang dah kenal saya. Jadi makin bertambah tak malulah muka saya. Sufi jadi mangsa untuk ironkan baju saya. Kesian Sufi kena…

  • Open House Hari Raya,  Raya

    Makan Free Untuk Hari Ini

    Open house rumah Seed aka Mummy Pink – mula pukul 1 – 6 pm di Kg. Paya Mengkuang. Sekejap lagi saya berdezup ke sana. Dah janji dengan Mummy Dasy, Cdot and Dida. Open house rumah Umi Nawfal – mula pukul 8 – 11pm di Kg. Tiram Duku. Nampaknya kena pergi sorang, En. Nazir kerja malam. Dah sms Zizah ajak saing. Lepas ni nak hasut Mummy Dasy pula ajak ke sana.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: