• Playing With Your Names – Hernee Nazir

    30/09/2009

    The Result is H : stick to one (of course!)E : has gorgeous eyes (sepet ado la)R : funny (memang kot)N : is a very good kisser too! (18sx ni)E : has gorgeous eyes (makin bertambah sepet)E : has gorgeous eyes (dan lagi..) N : is a very good kisser too! (no komen ;p)A :…

    Read more
  • Cerita Raya: Episod 7 (Gedik Santai)

    30/09/2009

    Lepas beraya rumah Cdot kami berempat terus serang rumah Mummy Dasy. Sebelum terjah saya call dulu. Dengar suara yang ala-ala serak basah tu, saya dah tahu apa aktiviti Mummy Dasy. Rupanya dia anak beranak tengah sedap mengulit mimpi. Ahhhh, tak peduli nak beraya gak. On the way ke rumah Mummy Dasy. Kashah bersama mak angkat…

    Read more
  • Cerita Raya: Episod 6 (Bila Kami Berjumpa)

    30/09/2009

    Hari Ahad lepas my BFF datang rumah beraya. Mula-mula plan nak beraya beramai-ramai, tapi ada yang ada hal jadi yang tinggal cuma saya, Cdot and Dida. Plan asal dengan Idah, Mummy Dasy and Azie. Mereka-mereka inilah yang beriya sakan ajak beraya. Sampai masa kami bertiga je yang beraya huhuhu~ Ada orang tu, Along (bukan nama…

    Read more
  • Adegan Menyayat Hati Di Open House Seed

    30/09/2009

    Sebelum sorang tukang karut tu mengarut dalam blog dia pasal adegan menyayat hati ni, baik saya dengan rela hati bercerita dulu. Lunch hour tadi saya ke open house Seed. Sedang asyik makan mee hoon soto, tiba-tiba terasa sejuk aje. Bila toleh ke belakang, rupa-rupanya Seed terlanggar air sirap saya. Habis baju dan kain saya basah…

    Read more
  • Makan Free Untuk Hari Ini

    30/09/2009

    Open house rumah Seed aka Mummy Pink – mula pukul 1 – 6 pm di Kg. Paya Mengkuang. Sekejap lagi saya berdezup ke sana. Dah janji dengan Mummy Dasy, Cdot and Dida. Open house rumah Umi Nawfal – mula pukul 8 – 11pm di Kg. Tiram Duku. Nampaknya kena pergi sorang, En. Nazir kerja malam.…

    Read more
1 2 3 13
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: