Happy Birthday To Uderk

“Happy 28th Birhtday To Uderk” Ya, kawan baik saya Nurul Huda adalah anak merdeka. Hari ni adalah hari lahirnya yang ke 28. Saya buatkan ‘special entry’ yang tak berapa special untuk Uderk (nama panggilan kawan-kawan). Semoga Uderk dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan semoga dipertemukan jodoh (ayat biasa untuk orang yang belum berkahwin ;p) Friendship forever!

Blog Template Baru

hari ni saya dengan perasaan ngengada telah menukar blog template blog kesayangan saya ni. kalau si beliau tahu memang lah dia mengomel sekejap. saya suka tengok template yang ni. teruja nak menukar. hehehe~ saya dah terjumpa template ni sejak minggu lepas. tapi masih berfikir-fikir samaada nak menukar atau tidak. akhirnya saya buat keputusan menukar hari […]