• Frenz Birthday

    Happy Birthday To Uderk

    “Happy 28th Birhtday To Uderk” Ya, kawan baik saya Nurul Huda adalah anak merdeka. Hari ni adalah hari lahirnya yang ke 28. Saya buatkan ‘special entry’ yang tak berapa special untuk Uderk (nama panggilan kawan-kawan). Semoga Uderk dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan semoga dipertemukan jodoh (ayat biasa untuk orang yang belum berkahwin ;p) Friendship forever!

  • General

    Merdeka! Merdeka! Merdeka!

    Untuk semua, kami ingin mengucapkan “SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN KE 52” Hayatilah detik-detik kemerdekaan ini. Tunjukkanlah semangat 1 Malaysia anda bukan hanya dengan sekadar satu laungan. Semoga negara kita sentiasa mendapat rahmat dari yang Maha Kuasa. Amin.

  • Frenz Birthday

    Happy Belated 28th Birthday To Cdot

    [curi gambar dari blog cdot] Maafkan saya yang pelupa ya PuanCdot. Selalunya saya buat reminder di hand phone setiap birthday kawan-rapat. Tapi yang seorang ni saya terlupa. Macamana entah tiba-tiba saya teringat tarikh 27 Ogos. Baru tersedar yang itu adalah birthday kawan saya ni. Terus saja tangan saya pantas mendail nombor Cdot. Saya fikirkan mak buyong ni tengah lepak-lepak di rumah, rupa-rupanya tengah bershopping dengan ibu. Sabar je lah. Masih sempat bershopping lagi. Doktor kata minggu depan kemungkinan dia akan bersalin. Biarkan dia banyak berjalan nanti mudah bersalin. To Cdot “Happy Belated Birthday” Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Semoga dipermudahkan untuk bersalin anak ke 3 nanti. Semoga sentiasa diberkati…

  • Anything About Me,  Hobbies

    Layan "Pocket Word Search"

    Bila duduk di rumah, tak tahu apa yang nak dibuat lagi-lagi bila En. Nazir kerja malam. Saya pun apa lagi melayan “Pocket Word Search” yang saya beli kelmarin. Sampaikan Ayu adik saya pun berminat nak mencuba. Saja beri peluang otak berfikir dan berfungsi. Sekurang-kurangnya tak adalah boring kan. Lain kali saya nak mencuba “Sudoku” pula. Kasihan jakun si Hernee tak pernah mencuba “Sudoku” Malam Sabtu dan Ahad saya luangkan masa di rumah emak. Berbuka dan tidur di sini. Esok dan lusa masa untuk mertua. Adilkan? hehehe~ Eh, dah keluar dari topik utama pula.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: