• Bila Perut Lapar

    27/07/2009

    Bila perut saya lapar, server jadi down. Orang tanya lain saya jawab lain. hehehehe~ Bila tengah lapar tahap dewa-dewa ni, macam-macam makanan yang saya bayangkan. Rasanya semuanya saya nak makan. Teringin nak makan mee goreng. cheh~ Ingatkan special sangat yang di teringinkan tu. Terasa lambat betul masa bergerak ni. Tolong lapar~

    Read more
  • Yeay! Ada Award

    27/07/2009

    Baru perasan dapat award ;p The Rules: 1. Accept the award, post it in your blog together with the name of the person who granted you the award Done. Award dari Umi Sufira yang sedang aktif berjogging ;p Tq Mimi.. 2. Pass it on the other 15 blog that you’ve newly discovered. Remember to contact…

    Read more
  • Aduh..du..du..

    25/07/2009

    Hari ni dari pagi sampai ke petang rasa sakit perut. Tak tahulah kenapa. Salah makan agaknya. Dalam sakit perut tu, sempat juga pergi belanja barang-barang dapur di Kip Mat Tampoi. Maklumlah dah hujung bulan, stok barang-barang dapur pun dah berkurangan. Sementara kami bercuti lebih baik belanja awal. Minggu depan nak balik BP. Dah 3 bulan…

    Read more
  • Next Entry..

    24/07/2009

    Entry yang tak sempat di update. Farewell party for our colleagues. Insya’ALLAH kalau weekend ada mood rajin saya story mory di sini.

    Read more
  • Lunch With Geng Makan

    24/07/2009

    Setelah membuat permohonan rasmi beserta surat rasmi kepada En. Nazir ;p maka saya telah bersetuju untuk menghabiskan waktu rehat 2 jam hari ni dengan ‘Geng Makan’ saya. Dah lama betul rasanya tak makan dengan adik-adik saya ni. Destinasi yang kami tuju, McD Nusa Bestari. Mentang-mentang gaji dah masuk. Jauh pula perjalanan ya. Saja nak bergosip-gosipan.…

    Read more
1 2 3 4 16
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: