Anything About Me

Bila Perut Lapar

Bila perut saya lapar, server jadi down. Orang tanya lain saya jawab lain. hehehehe~ Bila tengah lapar tahap dewa-dewa ni, macam-macam makanan yang saya bayangkan. Rasanya semuanya saya nak makan. Teringin nak makan mee goreng. cheh~ Ingatkan special sangat yang di teringinkan tu. Terasa lambat betul masa bergerak ni. Tolong lapar~

Award

Yeay! Ada Award

Baru perasan dapat award ;p The Rules: 1. Accept the award, post it in your blog together with the name of the person who granted you the award Done. Award dari Umi Sufira yang sedang aktif berjogging ;p Tq Mimi.. 2. Pass it on the other 15 blog that you’ve newly discovered. Remember to contact the bloggers to let them…

Read More

Anything About Me, Weekend

Aduh..du..du..

Hari ni dari pagi sampai ke petang rasa sakit perut. Tak tahulah kenapa. Salah makan agaknya. Dalam sakit perut tu, sempat juga pergi belanja barang-barang dapur di Kip Mat Tampoi. Maklumlah dah hujung bulan, stok barang-barang dapur pun dah berkurangan. Sementara kami bercuti lebih baik belanja awal. Minggu depan nak balik BP. Dah 3 bulan tak balik kampung. Tak jumpa…

Read More

Colleagues, Work

Next Entry..

Entry yang tak sempat di update. Farewell party for our colleagues. Insya’ALLAH kalau weekend ada mood rajin saya story mory di sini.

Anything About Me, Frenz, Makan²

Lunch With Geng Makan

Setelah membuat permohonan rasmi beserta surat rasmi kepada En. Nazir ;p maka saya telah bersetuju untuk menghabiskan waktu rehat 2 jam hari ni dengan ‘Geng Makan’ saya. Dah lama betul rasanya tak makan dengan adik-adik saya ni. Destinasi yang kami tuju, McD Nusa Bestari. Mentang-mentang gaji dah masuk. Jauh pula perjalanan ya. Saja nak bergosip-gosipan. Kadang-kadang ada benda yang kita…

Read More