• Busy..busy..busy..

    31/07/2009

    Hari ni busy gila. Tak sempat jengah blog kawan-kawan. Masa tengah taip entry ni En. Nazir dah tunggu kat bawah. Kami nak balik BP.

    Read more
  • Baju Raya

    29/07/2009

    Syukur alhamdulilllah. Masih ada lagi tailor yang nak ambil tempahan baju raya. Itu pun tailor cina. Saya pun cuai, ada ke lupa nak tempah buat baju raya. Kalau dulu belum kahwin bolehlah senang ¬≤ hati tak tempah baju raya. Beli dah siap je kalau tak ada yang sanggup terima tempahan. Sekarang kena fikir dua tiga…

    Read more
  • The Magician

    28/07/2009

    Lunch hour tadi saya turun agak lambat. Lewat 15 minit dari biasa. Bila sampai cafe, geng-geng budak praktikal sedang makan dengan jayanya. Saya pun order makanan dan join adik-adik ni sekali. Cuma Sufi dan Nina yang makan, yang lain berdiet mungkin. [Inilah dia orangnya, ‘The Magician’] Sebelah Nina ada seorang lelaki yang memang saya tak…

    Read more
  • Geram + Bengang

    28/07/2009

    Baru sempat meng’update’ blog. Sibuk membuat manual untuk e-leave staff. Bunyi macam advance sangat e-leave tu. Tapi sistemnya tak sepenuhnya stabil lagi. Kadang-kadang manusia susah nak terima pembaharuan. Tak kiralah dalam kehidupan seharian atau pun dalam alam pekerjaan. Pembaharuan memang sesuatu yang baik, tapi kadang-kadang menyusahkan. Menyusahkan dari segi ketidaksediaan sistem tu sendiri. Bengang juga…

    Read more
  • Bubur oh Bubur

    27/07/2009
    [Credit pic disini] Semalam, sebelum En. Nazir pergi kerja awal-awal lagi saya dah pesan suruh singgah ke kedai bila balik dari kerja pagi tadi. Saya nak masak bubur nasi malam ni. Masa pergi ke Kip Mart, tak pula saya beli kangkung, ikan masin, jeruk lobak segala bagai. Harap-harap bila balik nanti semuanya dah dibeli. Saya…

    Read more
1 2 3 16
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: