• Makanan Orang Puteh

    19/06/2009

    Hari ini semangat meng’update’ di hari Jumaat mencanak-canak. Sampai saja pejabat saya terus ke cafe mencari sarapan. Tiba-tiba rasa nak makan baked beans with scrambleg eggs, jadi saya belilah di tambah dengan sausage. Sampai di pejabat, saya on kan pc dan terus menjamu selera. Sedang syok menyuap, tiba-tiba seorang Makcik Som [cleaner] masuk. Makcik Som…

    Read more
  • Update Ringkas, Tepat & Padat

    18/06/2009

    Apa yang ringkas, tepat dan padat pun saya tak tahu. Yang pasti hari ni saya balik kerja menumpang kawan saya Aien. Untuk menunggu En. Nazir pukul 8pm tak sanggup rasanya. Boleh jadi patah pinggang saya. Lagi pun takde mood untuk berlamaan di pejabat yang suhunya mencecah 16 darjah celcius. Saya rasa macam berada di negara…

    Read more
  • Saya Malas

    17/06/2009

    Hari ini saya malas! Malas nak update. Tolong bagi petua rajin. ;-p

    Read more
  • Saya Half Day

    16/06/2009

    Saya half day hari ni. Ada hal yang perlu saya uruskan dengan segera, jika tidak saya akan menyesal lagi. Saya baru saja habis menjawab soalan untuk pemilihan masuk ke kelas “Communicative English”. Soalan sangat mengelirukan. Apa pun saya dapat menjawab kesemuanya. Alhamdulillah.Kelas ini tajaan syarikat jadi saya tak nak lepaskan peluang untuk menambah ilmu yang…

    Read more
  • Farewell Lunch

    15/06/2009

    Farewell lunch ni juga dah lapuk dek hujan dah lekang dek panas. Saya kurang aktif untuk meng’update’ blog. Jadi semuanya saya hnay draft kan saja. Majlis ni minggu dijalankan minggu lepas sempena ke’pencen’an General Manager Marine Service Department yang diganti oleh boss saya. Sekarang boss saya gila kuasa menjaga dua jabatan. Saya dapat bayangkan betapa…

    Read more
1 2 3 4 6
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: