Bulan Training

22/06/2009

Hari ini dan esok saya tiada di pejabat. Saya ber’training’ di Bale Equestrian, Leisure Farm Resort. Tempat Umi Nawfal lunch tu.hehehe. Saja nak menyelitkan nama Umi Nawfal. Rasanya bulan lepas dan bulan ini dan juga bulan Julai akan datang adalah bulan ber’training’ untuk saya. Apa nak buat boss dah arahkan pergi saja. Lagi pun kebanyakkannya saya nominate diri sendiri. hehehe. Tengah-tengah gawat macam ni susah untuk dapat external training, jadi ada internal training saya sapu habis.hehehe. Minggu depan juga saya akan bercuti pada hari Jumaat. Hari Isnin nya ada satu lagi training untuk bulan ni. Lantaklah asyik ber’training’ ;-p

post signature

Share this nice post:

10 Comments

  • Umi Nawfal

    22/06/2009 at 8:58 am

    selamat bertraining!!!

  • hajarus

    22/06/2009 at 10:49 am

    amboi bestnyer k.hernee dapat g training selalu… leh jadi pekerja contoh nanti ni.. hehehe…

  • Siti @ nurie

    22/06/2009 at 11:15 am

    training bebaik ek…he he he

  • atty’s

    22/06/2009 at 12:00 pm

    selamat bertraining ye

  • ninie

    22/06/2009 at 12:03 pm

    Selamat bertraining…:D

  • neezareef

    22/06/2009 at 3:14 pm

    best arr training 4 sure mkn sedap bekali2…

    pstt..nk tumpang iklan
    vote for afiq kay!

    http://bigboy-uzma.blogspot.com/2009/06/undi-disini-sticky-mode.html
    A0018

    TQ

  • syahza

    23/06/2009 at 3:02 pm

    pergh sakan.. byk la dpt sijil nnt yer..

    besh tu.. hehe..

  • Mummy Dasy

    25/06/2009 at 1:53 pm

    wei…x masuk ofis lagi ke..

  • Faz

    26/06/2009 at 4:46 pm

    pas2 train aku lak, xp aku bayo yg pntg dpt sijil gak.. heheh

  • ♥Hernee Nazir♥

    26/06/2009 at 10:26 pm

    to all>>saya x jd gi training ats sbb tertentu yg sgtlah kukuh adanya..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: