Anything About Me, Work

Bulan Training

Hari ini dan esok saya tiada di pejabat. Saya ber’training’ di Bale Equestrian, Leisure Farm Resort. Tempat Umi Nawfal lunch tu.hehehe. Saja nak menyelitkan nama Umi Nawfal. Rasanya bulan lepas dan bulan ini dan juga bulan Julai akan datang adalah bulan ber’training’ untuk saya. Apa nak buat boss dah arahkan pergi saja. Lagi pun kebanyakkannya saya nominate diri sendiri. hehehe. Tengah-tengah gawat macam ni susah untuk dapat external training, jadi ada internal training saya sapu habis.hehehe. Minggu depan juga saya akan bercuti pada hari Jumaat. Hari Isnin nya ada satu lagi training untuk bulan ni. Lantaklah asyik ber’training’ ;-p

post signature

Share this nice post:

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

10 thoughts on “Bulan Training

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *