Thai Relaxing Foot Massage

Okeh..ini adalah entry yg saya janjikan..
cheh~ macam lah ada orang yang menanti nak baca..

Lepas makan di McD..
kami ronda² kat ground floor..
itu yg terjumpa booth Thai Relaxing Foot Massage ni..
saja nak mencuba..kebetulan memang tumit kaki di sengal²..
saya malas nak cuba..saya pengGELI..hehehe~

Baru berdiri baca² dah kena goda dgn Makcik Thai ni..
En. Nazir ambil foot massage..30 minit saja..RM25..
saya menunggu je sambil merayau..hehe~
baguslah cara dia urut tumit kaki tu..
siap guna entah kayu apa entah..
cucuk² dekat tumit kaki..
Makcik Thai ni asyik tanya En. Nazir…
“Sakit?” dengan loghat Thai dia..
Saya gelak je tengok kan..

Macam² gaya Makcik Thai ni urut..
beletup letap..jari kaki En. Nazir kena tarik..
kalau saya yang kena urut kat tapak kaki tu..
confirm terjerit geli..hehehe~

dah siap dalam masa 30 minit..
kami pun keluar dari kedai dia..
seboleh²nya dia hasut urut 1 jam untuk 1 badan..
lain kali je lah ya..
kami nak balik..dah letih sangat dah ni..

post signature

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
Posts created 4652

One thought on “Thai Relaxing Foot Massage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!