Ke Mana Saya Menyepi

Semalam saya menyepi dari dunia blog..
ke mana saya pergi..
saya tak kemana.. ada di rumah..
bagi peluang Ayu n Ana update blog dorang..
cheh~

aktiviti pagi macam last n3..
lepas balik poco² tetiba nak makan meat ball spagetthi..
terus ajak En. Nazir ke pasar..
nak beli bahan²..chewah..
balik pasar terus masak pung pang pung pang..
pukul 12.30 dah ready nak makan..

masihkah anda ingat..
semalam hari last PC Fair..hehehe~
yang sudahnya saya tak pergi juga kali ni..
tetiba rase takde perasaan nak pergi..
ikutkan memang dah plan nak pergi lepas balik hantar Ayu..
tapi saya cakap dgn En. Nazir tak nak pergi..hehehe~

last² kami ke Jusco Taman U..hehehe~
kami belanja barang² untuk rumah..
ada lah sikit yg kami belanja..
malas snap..coz dah huru hara dgn barang²..

dah penat membeli dan membelah..
kami singgah SR..
penat gila + lapar gila..nasib baik tak gila..hehe~


saya order..Frosty Lemon Tea
+ Rosted Chicken with Tumeric Sauce..
En. Nazir pulak order.. Grilled Blackpepper Chicken
+ Green Apple Kasturi..
kami share mushroom soup..
mula² plan nak makan pizza..
tapi orang ramai sangat..
tu yg ubah haluan tu..

dah siap² makan terus balik..
nak tengok ABPBH..hehehe~

post signature

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
Posts created 4652

8 thoughts on “Ke Mana Saya Menyepi

  1. Aduh lapo aku asik tgk gambo makanan jek kat blog arini…nnt nak try makan kat SR lak ah cam best jek..

  2. @mien..mien..>>meh alya dtg cni..auntie blnje..alya je tau..umi tlg tngok jek..hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!