Lokasi Terakhir..


Settle beli kipas segala..
kami berdezup ke JJ Bukit Indah..
memandangkan masa macam tak mencukupi je..
sampai JJ around 5pm..
terus ke tempat yang dirancang..

nak cari bantal comel² letak kat sofa..
nak cari apa² yg patut lah..
tapi kali ni tak sempat nak beli betul²..
saya ni kalau nak beli barang agak lama membelek..
dah puas hati baru beli..cheh~

so kami sambar je apa yg sempat..
memandangkan dah nak pukul 6 lebih..
En. Nazir nak ke tempat kerja pukul 7.30pm..
terus laju je jalan..
penat bukan kepalang semalam..
saya rasa dah naik sakit kaki ni..
jalan pun dah macam itik pulang petang..huhuhu~
sampai rumah dalam pukul 7..
hujan lebat gila wehhhh..
tu yg buat saya tertido on the way balik..
hehehe~ makan hati orang sebelah tengok..hehehe~

nampaknya impian saya nak duduk rumah time cuti semalam..
sudah terkubur..hehehe~
tak pe lah yg penting saya buat benda yg berguna..hehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
Posts created 4646

2 thoughts on “Lokasi Terakhir..

  1. Kat jj belah bawah tu ada wat fair brg2 umah cam comforter,bantal kecik2 etc. klu x silap aku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!