Akhirnya..saya di sini..

***n3 ni menyelit before n3 Pantai Punggur***

Akhirnya..plan punya plan..
lepas lunch tadi baru lah saya pindah ofis..
hari Jumaat lepas sempat kemas sikit² di ofis Marine Dept..
pagi tadi kemas di ofis HSE..
tak semua barang² saya bawa..
coz separuh lagi staff stay kat ofis sana..

saya kat sini masih lagi menjadi..
“Perempuan Melayu Terakhir” ;-p
semua yg ada di sini adalah staff lelaki..
makanya dosa juga berkurangan kerana sukar utk bergosip..
hahahaha~ itu lebih baik..

tapi ada juga gosip² melalui email..
especially dgn hamba Allah yg bernama Lady D (bukan nama sebenar) ;-p
dia selalu ajak saya bergosip akhir² ni..hehehe~

memang dah tertulis agaknya..
saya tak di temukan dgn ofismate perempuan lagi..
tidak mengapa..saya lebih suka begini..hehe~

aman kan sorang²..bukan saya tak bermasyarakat ye..
harap maklum..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
Posts created 4646

5 thoughts on “Akhirnya..saya di sini..

  1. Hernee, jgn sangka lelaki tak pandai gossip…lelaki kalu gossip lagi kaw kaw..ekekeke…ini pengalaman mimi tau:P

  2. Betul kata Mimi…kdg2 diorg lagi dahsyat gossipnye.. ape lah yg d gossipkan ngan Lady D gaknye masalah negara ke? hahahah

  3. Mummy Dasy>>gosip ngn lady d pasal org kmpung yg kite story mory mase lunch kt kfc..hahaha

  4. lah pasal tu….hahaha aku dah hilang ingatan ape yg dbualkan kahkahkah.. anak br 2 dah putus wire pengingat klu lg 2 kali banak mmg amnesia terus aku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!