Family's Birthday

Happy Birthday To Ayu

Hari ni birthday adik saya Ayu yg ke 17thun..sekejap je dah jadi anak dara kan..hehe~jangan habis SPM terus nak kahwin sudah..tapi kalau dah jodoh tak siapa boleh halang.. Apa pun saya mengharapkan dia dapat further study..saya tak paksa.. biar dia sendiri yang nak..kalau paksa pun tapi dia study main² kan dah rugi tu..saya harap juga.. Cik Yol..tak kacau Ayu kat…

Read More

Blogger, TAG

I jumped on a pickle in my car because someone offered me 1,000,000 dollars

Tag yg dah berlapuk dari Mummy Dasy..tiba² teringat nak buat..hehehe~ Keep this going. Type out the sentence you end up with in the TITLE of your note and tag your friends.Have fun. 😀 Pick the month you were born: January——-I kickedFebruary——I lovedMarch——–I karate choppedApril———-I lickedMay———-I jumped onJune———-I smelledJuly———–I did the Macarena WithAugust——–I had lunch withSeptember—-I danced withOctober——-I sang toNovember—–I yelled…

Read More

Blogger, TAG

Blog ku bukan blogmu.. ;-p

Telah di Tag oleh Mummy Dasy 1. Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu? Life Dreams ♥My Minds ♥ My Thoughts ♥ My Feelings♥ Kerana blog ini banyak menceritakan tentang kehidupan serta impian saya, En. Nazir dan family.. 2. Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu? http://herneenazirlife.blogspot.com/ Itulah link…

Read More

Autoshow

Kereta ke Kapal Terbang ni????

Adakah anda confuse????Kereta ke kapal terbang ni ek??? ^_^Ada 6 tayar ke semuanya..Saya sempat snap gambar ni masaotw balik dari hospital tengok my SIL bersalin..kiranya on the road la..kereta ni di bawa oleh sebuah lori.. dari jauh saya rasa pelik..dah dekat baru lah saya nampak jelas..kata En. Nazir kereta ni memang glamour..sama macam tuan dia..kereta ni masuk pertandingan Autoshow di…

Read More

Anything About Me, Eat Out, Hubby

Makan ler pulak

Kami bertolak dari Pantai Punggur lebih kurang pukul 7pm..bila sampai Pontian perut rasa sangat lapar..En. Nazir ajak berhenti makan dulu..tapi kami sangat tak tahu kedai mana yang best..pusing punya pusing..kami berhenti di gerai sebelah stesyen bas.. Satu perkara yang saya tak suka..bila gerai beratur banyak²..sukar nak membuat pilihan..kami akhirnya memilih gerai yang ramai pelanggan..kemungkinan gerai yg ramai orang masakannya sedap..pandai²…

Read More