• Family's Birthday

    Happy Birthday To Ayu

    Hari ni birthday adik saya Ayu yg ke 17thun..sekejap je dah jadi anak dara kan..hehe~jangan habis SPM terus nak kahwin sudah..tapi kalau dah jodoh tak siapa boleh halang.. Apa pun saya mengharapkan dia dapat further study..saya tak paksa.. biar dia sendiri yang nak..kalau paksa pun tapi dia study main² kan dah rugi tu..saya harap juga.. Cik Yol..tak kacau Ayu kat hostel lagi.. Semalam dia call mak..dia bagitahu yang kat hostel dia kena simbah tepung..hahaha~ padan muka..kawan² kenakan dia..biasalah kan adat lah duduk hostel..kawan² mesti excited nak kenakan time birthday.. ~The Sweet 17~ Happy 17th Birthday to my sister.. Ayu.. ♥May Allah bless u!♥♥May all ur dream comes true♥♥Good for ur…

  • Blogger,  TAG

    I jumped on a pickle in my car because someone offered me 1,000,000 dollars

    Tag yg dah berlapuk dari Mummy Dasy..tiba² teringat nak buat..hehehe~ Keep this going. Type out the sentence you end up with in the TITLE of your note and tag your friends.Have fun. 😀 Pick the month you were born: January——-I kickedFebruary——I lovedMarch——–I karate choppedApril———-I lickedMay———-I jumped onJune———-I smelledJuly———–I did the Macarena WithAugust——–I had lunch withSeptember—-I danced withOctober——-I sang toNovember—–I yelled atDecember—–I ran over Pick the day (number) you were born on: 1——-a birdbath2——-a monster3——-a phone4——-a fork5——-a snowman6——-a gangster7——-my mobile phone8——-my dog9——-my best friends’ boyfriend10——-my neighbour11——-my science teacher12——-a banana13——-a fireman14——-a stuffed animal15——-a goat16——-a pickle17——-your mom18——-a spoon19—— – a smurf20——-a baseball bat21——-a ninja22——-Chuck Norris23——-a noodle24——-a squirrel25——-a football player26——-my sister27——-my brother28——-an iPod29——-a surfer30——-a…

  • Blogger,  TAG

    Blog ku bukan blogmu.. ;-p

    Telah di Tag oleh Mummy Dasy 1. Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu? Life Dreams ♥My Minds ♥ My Thoughts ♥ My Feelings♥ Kerana blog ini banyak menceritakan tentang kehidupan serta impian saya, En. Nazir dan family.. 2. Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu? http://herneenazirlife.blogspot.com/ Itulah link nya.. timbul idea setelah menemui En. Nazir..hehehe~ sebelum ni blog ni saya private kan.. public blog cuma menggunakan friendster blog sahaja.. 3. Apakah ‘method’ penulisan dalam blog anda? Method? Saya menaip apa saja yang saya rasa sesuai untuk di kongsi dengan kawan² bloggers.. kebanyakan nya tentang kehidupan saya..cerita tentang saya,…

  • Autoshow

    Kereta ke Kapal Terbang ni????

    Adakah anda confuse????Kereta ke kapal terbang ni ek??? ^_^Ada 6 tayar ke semuanya..Saya sempat snap gambar ni masaotw balik dari hospital tengok my SIL bersalin..kiranya on the road la..kereta ni di bawa oleh sebuah lori.. dari jauh saya rasa pelik..dah dekat baru lah saya nampak jelas..kata En. Nazir kereta ni memang glamour..sama macam tuan dia..kereta ni masuk pertandingan Autoshow di Danga Bay.. menurut kata En. Nazir pemilik kereta ni orang Melaka..Budak Melayu.. kisah dia ni pernah keluar dalam majalah..majalah apa saya tak ingat..sebenarnya isteri dia pun ada minat yang sama..dan ada kereta sendiri yang dah di modified.. kereta ni sebenarnya kereta kancil je..bila tengok tak rupa kancil dah kan..tapi kereta…

  • Anything About Me,  Eat Out,  Hubby

    Makan ler pulak

    Kami bertolak dari Pantai Punggur lebih kurang pukul 7pm..bila sampai Pontian perut rasa sangat lapar..En. Nazir ajak berhenti makan dulu..tapi kami sangat tak tahu kedai mana yang best..pusing punya pusing..kami berhenti di gerai sebelah stesyen bas.. Satu perkara yang saya tak suka..bila gerai beratur banyak²..sukar nak membuat pilihan..kami akhirnya memilih gerai yang ramai pelanggan..kemungkinan gerai yg ramai orang masakannya sedap..pandai² je buat andaian..hehehe~so kami pilih ZS Awana Seafood.. ini dia mangsa kelaparan yang saya jumpa di Pontian..haha~aeh.. tadi singgah rumah Kak Andak bukan dah makan ke? ;-pdasar lor.. 2 x 5 je kami ni..kuat makan~ tengoklah Air Cikong En. Nazir.. sangat meliurkan..hehe~sekarang pakcik sorang ni suka sangat minum ais..kalau dulu…

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: