Happy Birthday To Ayu

Hari ni birthday adik saya Ayu yg ke 17thun..sekejap je dah jadi anak dara kan..hehe~jangan habis SPM terus nak kahwin sudah..tapi kalau dah jodoh tak siapa boleh halang.. Apa pun saya mengharapkan dia dapat further study..saya tak paksa.. biar dia sendiri yang nak..kalau paksa pun tapi dia study main² kan dah rugi tu..saya harap juga.. […]

I jumped on a pickle in my car because someone offered me 1,000,000 dollars

Tag yg dah berlapuk dari Mummy Dasy..tiba² teringat nak buat..hehehe~ Keep this going. Type out the sentence you end up with in the TITLE of your note and tag your friends.Have fun. 😀 Pick the month you were born: January——-I kickedFebruary——I lovedMarch——–I karate choppedApril———-I lickedMay———-I jumped onJune———-I smelledJuly———–I did the Macarena WithAugust——–I had lunch withSeptember—-I […]

Blog ku bukan blogmu.. ;-p

Telah di Tag oleh Mummy Dasy 1. Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu? Life Dreams ♥My Minds ♥ My Thoughts ♥ My Feelings♥ Kerana blog ini banyak menceritakan tentang kehidupan serta impian saya, En. Nazir dan family.. 2. Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya […]

Kereta ke Kapal Terbang ni????

Adakah anda confuse????Kereta ke kapal terbang ni ek??? ^_^Ada 6 tayar ke semuanya..Saya sempat snap gambar ni masaotw balik dari hospital tengok my SIL bersalin..kiranya on the road la..kereta ni di bawa oleh sebuah lori.. dari jauh saya rasa pelik..dah dekat baru lah saya nampak jelas..kata En. Nazir kereta ni memang glamour..sama macam tuan dia..kereta […]

Makan ler pulak

Kami bertolak dari Pantai Punggur lebih kurang pukul 7pm..bila sampai Pontian perut rasa sangat lapar..En. Nazir ajak berhenti makan dulu..tapi kami sangat tak tahu kedai mana yang best..pusing punya pusing..kami berhenti di gerai sebelah stesyen bas.. Satu perkara yang saya tak suka..bila gerai beratur banyak²..sukar nak membuat pilihan..kami akhirnya memilih gerai yang ramai pelanggan..kemungkinan gerai […]

Bercanda Di Pasiran Pantai..ahaks!

Sebelum meneruskan perjalanan balik ke GP..chewah ayat~ kami sempat singgah ke Pantai Rekreasi Punggur..masih lagi dalam kawasan Batu Pahat..Rengit kot..saya belum jelajah seluruh BP..masih fail peta BP.. ;-pSaja ambil angin..sekali sekala nak bercanda dgn En. Nazir..Hari Ahad ramai juga orang datang ke sini..Mungkin ada yang memancing.. ada juga anak² kecil yg mandi manda..haiikkk? air surut […]

Akhirnya..saya di sini..

***n3 ni menyelit before n3 Pantai Punggur*** Akhirnya..plan punya plan..lepas lunch tadi baru lah saya pindah ofis..hari Jumaat lepas sempat kemas sikit² di ofis Marine Dept..pagi tadi kemas di ofis HSE..tak semua barang² saya bawa..coz separuh lagi staff stay kat ofis sana.. saya kat sini masih lagi menjadi..“Perempuan Melayu Terakhir” ;-psemua yg ada di sini […]

Borong Kerepek Salleh Foods

Semalam before bertolak dari B.Pahat ke Gelang Patah..kami sempat singgah ke Salleh Foods Industries Sdn Bhd..haaa..bagi nama penuh lagi.. ;-psemenjak dah kawin dgn En. Nazir ni..tiap kali balik kampung mesti singgah sini..tujuan utama..memborong kerepek..dan selebihnya mencuci mata..hehe~ rambang mata bila saya tengok kerepek beratur di rak² yg ada..rasa macam nak beli semua..agak melampau pulak kalau […]