Alamak KPLI Tak Apply Lagi

Tadi bile saya bace entry Dida..Die ade bgtau yg officemate die skang jd cikgu KPLI..Baru saya teringat saya belum beli no. pin nak apply lagi.. Terus saya call En. Nazir yg tgh bersenang lenang kat umah..Memandangkan ari ni die cuti..saya suruh die ke BSN Taman Perling..Belikan saya no. pin KPLI tu.. Baru je tadi die […]

Senarai semak

Senarai semak ari ni: Saya ade utang kat blog ni.. 1) Utang tag Mummy Dasy..2) Utang tag Fiza..3) Utang story GH yg blum ade ending..4) Utang story BBQ for February Babies..5) Utang gmbr kawin cousin..6) Utang gmbr kawin sendiri.. (cam dah basi jek) Saya cuba langsaikan this week gak..Tanpa gagal! (ayat poyo boss 7E mase […]

Macam² Cite

Malam Rabu lepas saya gi paso malam dgn mak, Ana, Bariah n Mak Idah..tujuan asal bukan nak ke sana..saya nak tuang minyak..minyak dah nak kering..saya dah cuak gak..takut kena tolak keta sorg² otw gi keje nanti..huhu~bile refer kat En. Nazir jwpn die msti cam ni.. “Ala byk lagi minyak tu..Thailand.. Brunei pun boleh sampai”mase baru […]

Pelangi Petang

tak bape nak jelas pelanginye.. Semalam otw balik dari keje saya nampak ade pelangi..terjakun jap..dah lame x tengok pelangi..selalu nyanyi lagu Laskar Pelangi jek..hehehe~Sempat saya stop tepi jalan semata² nak amik gmbr pelangi..drive sorg² tak pe..tak de sape kisah..sempat stop 3 kali..agaknye org lalu tepi mesti kata..“Nape la bengong minah ni duk amik gambar pelangi […]

The Letter ‘H’

Di tag lagi oleh ::Umi Sufira:: *********************************** The rules: It’s harder than it looks! Copy to your own note, erase my answers, enter yours and tag twenty people. Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real nothing made up! If the person before you […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!