*** ATTENTION PLEASE***

***Email dari kawan lagi*** Kali ni pasal culik plak..saya tak pasti kesahihan email ni..Tapi kepada ibu bapa kat luar sane..Jaga anak² anda di mana pun anda berada..Orang² jahat ade di mana²(boleh ke ayat saya cam ni? hehe~)*** ATTENTION PLEASE*** JKP 4737 VIVA SILA AMBIL PERHATIAN KE ATAS KENDERAAN TERSEBUT. PEMILIK KENDERAAN TERSEBUT SEDANG BERKELIARAN DI…Continue reading *** ATTENTION PLEASE***

Senarai semak

Senarai semak ari ni: Saya ade utang kat blog ni.. 1) Utang tag Mummy Dasy..2) Utang tag Fiza..3) Utang story GH yg blum ade ending..4) Utang story BBQ for February Babies..5) Utang gmbr kawin cousin..6) Utang gmbr kawin sendiri.. (cam dah basi jek) Saya cuba langsaikan this week gak..Tanpa gagal! (ayat poyo boss 7E mase…Continue reading Senarai semak