Bye2

17/02/2009
Kawan2 semua..
saya nak mengundurkan diri selama 4 ari..
saya akan rindu blog2 korang semua..
Skrg saya nak ke Larkin..nak hantar adik saya..
die nak wat medical check up kat Mahlota Medical Centre, Melaka..
till then, kawan2..
jaga diri baik2 ye korang..hehe~
salam sayang dari saya dan En. Nazir utk semua..

Share this nice post:

5 Comments

  • syahza

    17/02/2009 at 3:24 pm

    jgn lupa my souvenir yaaah!

  • Mummy Dasy

    17/02/2009 at 4:19 pm

    Betul souvenir jgn luper hikhikhik

  • Damya Hanna~

    18/02/2009 at 8:46 am

    sy nak sourvenir jugak boleh? haha… tak malu tiba2 nak mintak. aniwei, semoga selamat dlm perjalanan pegi dan balik. 😀

  • syahza

    18/02/2009 at 6:17 pm

    alaaaa dia x sempat baca la request kita ni.. mtk2 kat sana ada internet.. hehehehe..

  • Mummy Dasy

    19/02/2009 at 2:01 pm

    syahza, betul ah nak SMS takut mangganggu lak org ngah honeymoon

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: