XL??? dah gemukss..

11/02/2009
Actually, ari Isnin lpas b4 hantar adik saya balik hostel..
Saya sempat gi Jusco jap..nak cari present utk En.Nazir..
Pusing punye pusing xtau nak beli ape..
saya belikan je En.Nazir t-shirt kat Padini..
Cam biase saya pilih saiz L..coz slalunye nie la saiz die..
Dah siap² smua cari b’day card then trus gerak antar Ayu..

Balik umah saya compare kan ngn t-shirt lain ok jek..
Saya pun masuk kn dlm bag with the card..
Sok pagi plannye nak sembunyikan kat bwh comforter..
Nanti bile die nak tido baru la die tperasan ade something..
Upenye balik keje die xde rase nk tido lak..
(mlm dah curik tido la tu..hehe~)
Alamak x menjadi la taktik saya tu..
Saya sms die suh tido gak..smpai die tensi..
Last² die terjumpa gak plastic bag yg saya sembunyi kn tu..hehe~
Cam x surprise jek..huhuhu~
Saya suh die try dan hasil nye cam nie..
Die complaint lengan baju nye pendek..

Baju nie size L.. tukar ke XL..
Adakah En. Nazir sudah gemukss?? hehe~
Semlm b4 gi Senibong sempat jap menyinggah ke Jusco Bukit Indah..
Nak tukar size XL la pulak..cutting baju nie mmg cam nie ke..
En. Nazir yg gemuksss..hehehe~ (ampunkn saya penunggu gua.. ;-p)
Nasib baik amoy tu nak layan..
Semlm pun saya dah inform kat die yg maybe saya dtg smule if x muat..

Saya sempat gak tinjau² kasut..En. Nazir pun same..
mule² nak beli kasut kat Vincci..tapi yg tu KIV dulu.. ;-p
Rase tergoda dengan kecomelan kasut² kat bwh tu..
Mula² saya fikir cam xnak beli..last² TERbeli gak..hehehe~
TER ae kwn²..x di sengajakan..hehehe~
Pas dah membeli dan membelah baru kitorang gerak ke Senibong..

Nie la Amoy yg baik ati nak layan En. Nazir..hehehe~

comel lak kasut² nie..cam tergoda jek..

tergoda sudahh.. saya beli gak kasut cherry brown nie..

En. Nazir pun same beli kasut lagi..dan lagi..

see my new shoes..cam kaler blog nie kan? choco pink..hehe~

x abis² berangan.. hubby sape la nie..

sudah² la tu..
.
.
Nota kaki: Ari nie agak lambat nak update blog..bz ler..

Share this nice post:

4 Comments

  • Mummy Dasy

    12/02/2009 at 8:35 am

    Padini sll mmg cutting lengan dia pendek camtu Hubby aku klu beli size beso ckit br ok…. tapi xtau ah kot2 En.Nazir dah overweight hehehe org dah kawin ah katakan ati manyak sng maaa

  • Siti @ nurie

    12/02/2009 at 9:32 am

    siti tgh tertunggu2 bilalah hubby siti nak membesar…he he he…siti ngn mia lak yg membesar..bak kata ipar duai, ayahnya makin kecik, ibu ngn anaknyer makin besar….cukup makan betul….ha ha ha ha

  • .:Hernee Nazir:.

    12/02/2009 at 10:26 am

    Mummy Dasy>>hehehe..ade naik sket ko..same with me..tp x cecah 50kg lg..teringin gak nk membeso sket..hehe

  • .:Hernee Nazir:.

    12/02/2009 at 10:28 am

    Siti>>hubby siti korban utk Siti n Mia tu..die x besar xpe jnji siti n mia membesar bagai johan..hehehe

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: