Lemau

Nape la ari nie rase lemau jek..
X sabo nak tunggu kul 5.30pm..
Cam biase la..

“Jangan tanye di mana Hernee berada”


;-p

Petang nie saya nak gi celebrate b’day En.Nazir..
Sian die dah terlewat 1 ari dah..
Nak wat cmane..masing² keje..sorg office hour sorg keje shift..
Saya plan nak gi makan² kat Senibong..
Dari b’day last year plan tp x smpai² lg..
(teruja tengok Mimi makan kat sane..hehe~)

So petang nie saya n hubby akan terjah ke sana..
mintak² x sesat barat la..maklum la 1st time nak ke sana..
Nanti saya cite kan ape yg jadi kat sane..hehe~

Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

9 thoughts on “Lemau

  1. argghhh,,dulik²…z tetap nak gak tanye akak kat ner skrg…hehehehe

    ckp kak abg nazir, apie besday :p semoga akak n abg bahagia spai ke hujung nyawa 🙂 hikss

  2. Zie>> akak kat gelang patah johor..
    jauh banget ya..hehehe

    thanks 4 d wish..amin2 insya'Allah..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: