Anything About Me, Eat Out, Frenz

Lunch with My Best Frenz

Semalam macam yg dah di rancang dgn Mummy Dasy n Dida.. kami pun gi lunch beramai ² kat KFC RnR.. (tak de la ramai sgt..tapi lbh dari sorang kire ramai kan?) yang join kami bertiga + Seed & Azie (si darah manis) Mint (geng makan) join gak walaupun die tak kenal kakak² lain ni.. sabo je la die tengok gelagat…

Read More

Blog

New Layout

Ari nie saya dengan gigihnye menukar layout..tu yg sampai ke malam tak de n3..hehe~ Amacam ok x?dah lame saya nak tukar tapi tak boleh save template..nanti mesti kuar bx..ape ntah..saya pun bukan reti sgt..hehehe~ Ari nie ade byk n3 yg bratur kat draft..saya akan langsaikan nanti.. Actually saya tngok blog Cik Ja..cam cantik jek..bukan nak tiru..saya tukar headernye letak gmbr…

Read More

Hobbies, Hubby, Life

Bile En. Nazir tunjuk bakat

Semalam balik dari keje En. Nazir tercongok dpn tv..tgh layan lagu ape ntah..saje je saya suruh die menyanyi..die kate tak nak dah petang ganggu jiran..(dlm ati saya kate..aeh..poyo nye mamat nie) dah tak nak nyanyi dah malas nak geng..saya terus ke dapur..lapar lak perut..mase saya keluar dari dapur semula..saya tngok ade org dah pegang mic..ek ele..nak nyanyi la plak..cakap tak…

Read More

Anything About Me, Work

Sentap!

muke org tersentap! Ade satu berita yg tibe² menyentap saya..Sebelum ni saya ade dengar rumors tentang ini..Tapi boss tak pernah inform directly to me..Juz chit chat dgn ofismate jek.. Tapi tadi mase lps balik lunch..1 hour after la..mase boss masuk ofis..tibe² die inform saya.. “Nee.. nanti u ikut I kite transfer Marine Dept.. tapi Mr. Keld (our SGM) tak announce…

Read More

General, Info Sharing

*** ATTENTION PLEASE***

***Email dari kawan lagi*** Kali ni pasal culik plak..saya tak pasti kesahihan email ni..Tapi kepada ibu bapa kat luar sane..Jaga anak² anda di mana pun anda berada..Orang² jahat ade di mana²(boleh ke ayat saya cam ni? hehe~)*** ATTENTION PLEASE*** JKP 4737 VIVA SILA AMBIL PERHATIAN KE ATAS KENDERAAN TERSEBUT. PEMILIK KENDERAAN TERSEBUT SEDANG BERKELIARAN DI KAWASAN PASIR GUDANGTERUTAMA DI KAWAN…

Read More