• Anything About Me,  Eat Out,  Frenz

    Lunch with My Best Frenz

    Semalam macam yg dah di rancang dgn Mummy Dasy n Dida.. kami pun gi lunch beramai ² kat KFC RnR.. (tak de la ramai sgt..tapi lbh dari sorang kire ramai kan?) yang join kami bertiga + Seed & Azie (si darah manis) Mint (geng makan) join gak walaupun die tak kenal kakak² lain ni.. sabo je la die tengok gelagat kakak² ni..hehe~ Biase la kalau dah berjumpe.. sure kecoh tak terkata..KFC dah macam rumah sendiri.. walaupun kami duduk kat area yg same tapi susah nak lepak² cam ni.. maklum la masing² ade hal.. masa dari kul 12.30 hingga 2.30 rasenye tak cukup.. byk topik nak dibualkan.. tak lupe ade part²…

  • Blog

    New Layout

    Ari nie saya dengan gigihnye menukar layout..tu yg sampai ke malam tak de n3..hehe~ Amacam ok x?dah lame saya nak tukar tapi tak boleh save template..nanti mesti kuar bx..ape ntah..saya pun bukan reti sgt..hehehe~ Ari nie ade byk n3 yg bratur kat draft..saya akan langsaikan nanti.. Actually saya tngok blog Cik Ja..cam cantik jek..bukan nak tiru..saya tukar headernye letak gmbr dgn En. Nazir..terus try tukar layout n cari kat sini..

  • Hobbies,  Hubby,  Life

    Bile En. Nazir tunjuk bakat

    Semalam balik dari keje En. Nazir tercongok dpn tv..tgh layan lagu ape ntah..saje je saya suruh die menyanyi..die kate tak nak dah petang ganggu jiran..(dlm ati saya kate..aeh..poyo nye mamat nie) dah tak nak nyanyi dah malas nak geng..saya terus ke dapur..lapar lak perut..mase saya keluar dari dapur semula..saya tngok ade org dah pegang mic..ek ele..nak nyanyi la plak..cakap tak ting tak tu jek..hehehe~En. Nazir nyanyi lagu pe tau..lagu “Satu Penantian” by Dwen.. Ni gambar curi dari arah belakang..kalau saya amik dari depan mesti die wat muke malu² kucing..boleh tahan gak suara En. Nazir..(sape lagi nak puji kalau bukan wife die ;-p) tapi saya tak boleh puji depan die..nanti die…

  • Anything About Me,  Work

    Sentap!

    muke org tersentap! Ade satu berita yg tibe² menyentap saya..Sebelum ni saya ade dengar rumors tentang ini..Tapi boss tak pernah inform directly to me..Juz chit chat dgn ofismate jek.. Tapi tadi mase lps balik lunch..1 hour after la..mase boss masuk ofis..tibe² die inform saya.. “Nee.. nanti u ikut I kite transfer Marine Dept.. tapi Mr. Keld (our SGM) tak announce lagi hal ni..” “O ye ke” (wat² tak tahu..padahal dah sedia maklum).. Kite kena transfer terus ke sane ke Capt?”“Yes..but tak sure bile” tambah my boss.. Saya terdiam jap.. Actually dept saya ni dah merge dgn Marine Dept..Current GM Marine tak lame lagi nak retire..So my GM yg kena tarik…

  • General,  Info Sharing

    *** ATTENTION PLEASE***

    ***Email dari kawan lagi*** Kali ni pasal culik plak..saya tak pasti kesahihan email ni..Tapi kepada ibu bapa kat luar sane..Jaga anak² anda di mana pun anda berada..Orang² jahat ade di mana²(boleh ke ayat saya cam ni? hehe~)*** ATTENTION PLEASE*** JKP 4737 VIVA SILA AMBIL PERHATIAN KE ATAS KENDERAAN TERSEBUT. PEMILIK KENDERAAN TERSEBUT SEDANG BERKELIARAN DI KAWASAN PASIR GUDANGTERUTAMA DI KAWAN TADIKA.. PEMILIK TERSEBUT BERKULIT GELAP… RAKAN SAYA BARU SAHAJA MEMBUAT LAPORAN POLIS DI BALAI POLIS PASIR GUDANG PADA (25/2/2009)KERANA MENERIMA ADUAN YANG ANAK BELIAU HAMPIR2 DI CULIK OLEH PEMILIK TERSEBUT HARI INI SELEPASMENERIMA ADUAN DARI GURU TADIKA TERSEBUT.********** Nota kaki: Semangat rajin dtg..berduyun² n3 ari ni..hehehe~

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: