Dan hasil nye.. **Update memancing**

06/01/2009
Semalam saya kate nak update hasil memancing hubby..
Jeng..jeng..jeng.. nie je hasilnye.. xde rezeki la semalam..
Ikan ape ntah tu gaknye.. hubby sendiri x penah dpt ikan tu..
n x tau pun ape name ikan tu..unik sikit ikan nye..

sape tau nie ikan ape????
Ape yang die story mory kat saya..
Mase on the way gi memancing semalam..
Tayar motor kawan die pancit..hehehe~
So berlaku lah aktiviti bejalan kaki sambil menolak motor..
Hehehe~ kesian die.. dah ler tayar pancit..
Selipar die lak tputus..kah..kah..kah..ketawakan die..
Tu yang mood memancing pun terbang melayang..
At last dpt ikan nie jek..hehehe~
Cube lagi ae..next week die plan nak ikut pakcik saya gi laut..
Pakcik saya memang ade bot sendiri n selalu gak ke laut..
Biarlah die abiskan cuti² die ngan hobi die tu..
Malam tadi pun penat memancing x abis lagi..
Die dah layan geng² badminton plak..
X kisah la coz mmg dah lame raket die tgantung x digune..
sekurang²nye keluar gak peluh..hehehe~
Chaiyok² en. Nazir ♥♥..
Share this nice post:

1 Comments

  • .:Hernee Nazir:.

    08/01/2009 at 5:33 pm

    saya dah tau dah..nie ikan kerapu rupenye..tapi yg jenis lain..sayang btul..hubby bleh bg kwn die..hehehe

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: