• Anything About Me,  Koleksi Tudung

    Tudung baru

    Lupe nak story la..nie tudung baru saya.. hehehe..saje je nk menambahkn koleksi.. x byk pun..baru ade 2 jek..nti nk cari lg.. tudung nie saya beli mase balik BP ari tu.. belikn utk diri sendiri 1..mak sendiri 1..MIL 1.. adil kan? hehehe~ bukan bodek tau.. mmg niat nk blikan dorg sorg satu.. dah 2x pakai..mase balik GP n mase gie mkn².. biase la saya kn suke over²..hehehe makan ati en.nazir tngok..hehe~

  • Info Sharing

    Cite Busung

    Lunch hour tadi saya sempat balik ke umah jap..xde geng nak kuar mkn..baik balik umah jek..pas mkn saya dok bace Harian Metro..front page ade muke Elyana..cite psl pnyakit yg die alami..sakit busung..isyyyhhhh.. menakutkan lak..die kate walaupun die ber’diet’ tp perut die masih mmbuncit..n ade yg kate die preggy..cite nie dah kuar kt Melodi last week..patut la mase die perform kt AJL ari tu die duduk jek..ape yg saya tau gejala busung nie mmg perut jd buncit..cari punye cari saya tejumpe info pasal busung nie katRawatan Alternatif Mahsuri BUSUNG atau name glamer nye ASITES ialah sejenis penyakit yang manaperut seseorang itu akan menjadi kembung atau buncit..mmg saya penah dngar tu..tp x…

  • Anything About Me,  Family,  Makan²

    Open Table

    Last nite saya n hubby bwk mak n adik² n Aip gi Saujana..Open table kt cni jek..ktorg nk bwk dorg nie gie Damai Seafood..tp mak plak xnak gi jauh²..ala bukn jauh pun..mak nak kat Saujana jek..ikut je la.. Saya dah booked awl²..maklum ler perut mmg lapo..smpai nti xde la menunggu berjam²..hehehesaya ingat ayat en. nazir.. “Lapar boleh mengundang marah” hehehe~ eleshhh..x takut pun..smpai sane x bape minit mknan pun smpai ler..ok..time to eat.. layan pix kt bwh nie.. ::Jom makan!!:: ::Aksi² Gedik Santai::

  • Anything About Me,  Jalan²,  My Hero Beso,  Shopping

    Lepak²

    Be4 balik Gelang Patah kitorg sempat gi Summit, BPingat lg x? kan saya nak hasut en.nazir ari tu..berjaya gak upenye..die pun nak cari jeans..ari tu pusing² kat Jusco xde lak yg bekenan dihati..sempat la round² jap..tp saya rase x sdap bdn la plak..balik umah je cam nak demam..bersin dah 500x..huhuhu..suh anak buah gi belikan panadol soluble..my MIL suh tido n relax be4 balik.. Bangun tido dah ok..trus siap² nak balik..otw balik singgah jap Salleh Foods Supplier..cam biase la hubby kan supplier kerepek kat ofis..kebetulan kwn die ade nk kirim kerepek..saya pun beli gak utk mkn² otw nti n kat umah.. (Sape nak order kerepek bleh bgatu..hehe promote!)Sempat gak singgah kat…

  • BBQ,  Family,  Makan²

    BBQ @ Senggarang

    Wokey..skang nak sambung story psl cuti kat kampung..layankan je la gmbr² kat atas tu..byk sgt tu yg wat slide..Dari awal saya n hubby mmg ade plan nk wat BBQ kat kampung..tapi x tau bile time yg sesuai..cuti kitorg dh x same..nak balik kmpung kena plan btul²..kebetulan CNY nie kena plak time die cuti..tu yg kitorg pakat ngn abg akak nk wat BBQ..share² rezeki yg ade..n kitorg le organizer nye.. Malam Isnin tu saya dah siap² wat rempah tuk marinade ayam..sok pagi be4 btolak baru la saya gaul kat ayam tu..dlm kul 9am kitorg btolak balik kampung..sian en.nazir..baru je smpai Pekan Nenas saya dah terlelap..hehehe~ drive sorg je la ae.. Sampai…

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: