Ole2 Dari Langkawi

Beberapa hari lepas saya dapat sms dari orang yang bercuti sakan tu. Dia kata dia ada kirim barang dengan Exec dia dan tinggalkan pada receptionist. Dia pesan suruh saya ambil barang tu nanti. Saya yang ala2 sengal2 ubi ni ingatkan company dia nak bagi department saya hamper Christmas. Rupa2nya dia sendiri yang bagi saya ole2…Continue reading Ole2 Dari Langkawi

Yang Termampu

Sepanjang berada di Senggarang untuk majlis kahwin Atam tempohari, tak banyak kerja yang dapat saya bantu. Alhamdulillah mereka semua sangat memahami. Syukur sangat2. Ini je yang mampu saya bantu, memakaikan pengantin inai disamping menyiapkan bunga telur. Lain2 waktu saya dihabiskan dengan baring.. baring.. baring.. sampai lebam. Tak pun saya ber’online’ dalam bilik. Tapi hari langsungnya…Continue reading Yang Termampu