Subhanallah Maha Suci Allah

Dari pagi hinggalah ke petang hari aku diserang pening kepale..hadoi..x larat plak rasenye..macam nak tcabut kepale nie..ape2 pun aku tetap teruskan wat keje sambil2 wat keje lain..hehehehe.. (tu yang penting)

Semalam aku terliur tengok adik aku makan mee hoon goreng dengan ayam goreng madu..aku mintak jamah sket..n malam tadi be4 die pegi keje awal2 aku dah kirim kat die nasi lemak kukus n ayam goreng madu utk bekal gie keje.. for me n hubby.. (taktik malas wat breakfast) perghhhh..mmg best sehingga menjilat jari..aku makan tak toleh kiri kanan..ape yang sedap sgt pun aku tak tahu ler.. (alamak..lupe nk amik gambar ler..dah lapar sangat tadi)

Nie cerita yang sebenarnya..
Subhanallah..Malam semalam aku dengan kecewanya tak dapat nak menyaksikan kebesaran Allah menggunakan panca indera sendiri..berlakunya triple conjunction antara Bulan – Jupiter dan Venus di langit..masa tu aku tengah makan dengan hubby..tiba2 Kak Andak (kakak ipar aku) call dan beritahu kitorang pasal hal nie..aku pe lagi stop makan n keluar rumah semata2 nak tengok kekuasaan Allah..puas aku tunggu tapi bulan tak muncul kat area rumah aku..last2 aku masuk je dalam rumah..n today aku ada terbaca yang fenomena yang sama akan jadi lagi malam nie..insya’Allah aku mesti tunggu lagi..

Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: