Medical Appoinment

Ari nie saya ade medical appointment ngan Dr. Ding kat Puteri Specialist Hospital.. follow up check up after miscarriage.. emmm.. x tau la ape yg doc nak check.. cuak gak rasenye.. maklum la saya nie mmg penakut.. so ari nie saya amik time-off keje half day jek.. lunch hour trus gi hospital with hubby.. doakan […]

Wedd piccas

Dah lame duk umah rase boring..So semlm petang saya n suami gi Jusco Bukit Indah..Saje wat window shopping..kitorang gie skjap jek..Tengah2 duk round Jusco tibe2 kitorang trjumpe Fendy Wed Photog kitorang..Rasenye baru je semalamnye suami saya call tanye psl wed pics kitorang..Ari nie kitorang leh plak jumpe die..hehehe..Emmm.. sempat gak tanye psl bile ler gmbo2 […]

Dugaan dari Allah

Nie first entry saya setelah bercuti panjang..And ari nie gak 1st day saya start keje..Rasenye dh bersawang2 blog nie..Rindu nk berblog.. apekan daya saya kena rehatkan diri..Merehatkan fizikal n mental utk dugaan n cabaran akn dtg..Nape saya cuti? Ermmmm.. panjang ceritenya..Semua yang terjadi saya anggap ujian dari Allah untuk saya n suami..Memang sedih n rase […]

Kena Attend Workshop

Ari nie saya teramat lah busy.. ari nie saya n semua Head of Section including my HOD kena attend HSE Workshop.. emmm actually nie department punye initiatives.. just to discuss on 2009 punye Workplan.. n maybe my work load will be reduced.. Alhamdulillah.. saya kena focus more on governance next year.. whatever la.. I will […]

Makan2 @ Cousin’s House

Siang dah makan lauk ketam.. malam plak kitorang dapat jemputan dari hubby punya cousin kat Bandar Uda Utama.. memandangkan pas kawin ari tu kitorang memang x gi lagi umah dorang.. so malam nie kitorang luangkan sket mase jengah sedara mara..hehehe~ Actually, dorang saje2 wat makan2.. coz kate nye tulang daging Qurban byk lagi lebih..hehe~ plan […]

Mencari Ketam

Last Saturday nite saya tiba2 rasa teringin nak makan Ketam Masak Sambal masakan mak.. saya inform hubby n plan ngan dia nak gi Tanjung Nelayan (ujung kampong) nak beli ketam fresh dari laut.. dah lama rasenye x makan ketam..best nye x sabar nak tunggu esok.. (nasib baik malam x mimpi..hehe) Ari Sabtu tu around 10am […]

Kenangan mengusik jiwa :-p

Akrab PersahabatanSesegar hijau daunan Begitulah kita diibaratkan Tiada siapa yang bisa memisahkan kita Antara kita semua Seerat simpulan yang tidak terbuka Seteguh langit tinggi menongkah dunia Kita mengharung badai atas nama Kasih insan bersaudara Buang yang keruh ambil yang jernih Dendam hasad dengki mestilah dijauhi Marilah contohilah Rasullulah Di dalam bersahabat Ukhuwah dan mahabbah kita […]

Kenapa saya xde mood

Kenapa saya xde mood nak wat keje.. huhuhu~ saya pun xtau la.. malas yaang amat nie.. tunggu masa nak balik je..tapi kat luar tu hujan lebat gile..payung lak tinggal dalam kereta..cmane nie? tiba2 saya dpt idea kenapa saya jadi pemalas petang nie.. maybe because of..syyyyyyhhhh.. jangan bagitau sape2 tau.. because my boss is on leave […]