• Medical Appoinment

    31/12/2008

    Ari nie saya ade medical appointment ngan Dr. Ding kat Puteri Specialist Hospital.. follow up check up after miscarriage.. emmm.. x tau la ape yg doc nak check.. cuak gak rasenye.. maklum la saya nie mmg penakut.. so ari nie saya amik time-off keje half day jek.. lunch hour trus gi hospital with hubby.. doakan…

    Read more
  • Wedd piccas

    30/12/2008

    Dah lame duk umah rase boring..So semlm petang saya n suami gi Jusco Bukit Indah..Saje wat window shopping..kitorang gie skjap jek..Tengah2 duk round Jusco tibe2 kitorang trjumpe Fendy Wed Photog kitorang..Rasenye baru je semalamnye suami saya call tanye psl wed pics kitorang..Ari nie kitorang leh plak jumpe die..hehehe..Emmm.. sempat gak tanye psl bile ler gmbo2…

    Read more
  • Dugaan dari Allah

    30/12/2008

    Nie first entry saya setelah bercuti panjang..And ari nie gak 1st day saya start keje..Rasenye dh bersawang2 blog nie..Rindu nk berblog.. apekan daya saya kena rehatkan diri..Merehatkan fizikal n mental utk dugaan n cabaran akn dtg..Nape saya cuti? Ermmmm.. panjang ceritenya..Semua yang terjadi saya anggap ujian dari Allah untuk saya n suami..Memang sedih n rase…

    Read more
  • Kena Attend Workshop

    16/12/2008

    Ari nie saya teramat lah busy.. ari nie saya n semua Head of Section including my HOD kena attend HSE Workshop.. emmm actually nie department punye initiatives.. just to discuss on 2009 punye Workplan.. n maybe my work load will be reduced.. Alhamdulillah.. saya kena focus more on governance next year.. whatever la.. I will…

    Read more
  • Makan2 @ Cousin’s House

    15/12/2008

    Siang dah makan lauk ketam.. malam plak kitorang dapat jemputan dari hubby punya cousin kat Bandar Uda Utama.. memandangkan pas kawin ari tu kitorang memang x gi lagi umah dorang.. so malam nie kitorang luangkan sket mase jengah sedara mara..hehehe~ Actually, dorang saje2 wat makan2.. coz kate nye tulang daging Qurban byk lagi lebih..hehe~ plan…

    Read more
1 2 3 4
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: