• Family,  Life

    Medical Appoinment

    Ari nie saya ade medical appointment ngan Dr. Ding kat Puteri Specialist Hospital.. follow up check up after miscarriage.. emmm.. x tau la ape yg doc nak check.. cuak gak rasenye.. maklum la saya nie mmg penakut.. so ari nie saya amik time-off keje half day jek.. lunch hour trus gi hospital with hubby.. doakan saya selamat yek.. hehehe~ Malam nie cousin saya jemput gi umah die.. wat makan2 lagi..emm.. family saya mmg kuat makan gamaknye..hehehe~ dorang nak wat BBQ.. yg pelik nye nape dorang plan wat weekdays bukan weekend.. nanti saya tanye organizer nye.. Perut saya dah mule bkeroncong nie.. lapo gile lak rasenye.. cepat la kul 1.. dah…

  • Life,  Wedding Diaries

    Wedd piccas

    Dah lame duk umah rase boring..So semlm petang saya n suami gi Jusco Bukit Indah..Saje wat window shopping..kitorang gie skjap jek..Tengah2 duk round Jusco tibe2 kitorang trjumpe Fendy Wed Photog kitorang..Rasenye baru je semalamnye suami saya call tanye psl wed pics kitorang..Ari nie kitorang leh plak jumpe die..hehehe..Emmm.. sempat gak tanye psl bile ler gmbo2 tu nk siap..N die kate by next week die bagi..wahh..dah 2 buln kwin..Tapi x tengok lg gmbo2 nye..huhuhu~Kitorang mmg sengaje x nak bg tension kt Fendy..Bagi die time utk edit..xnak ler nti ide wat keje tgesa2..Saya nak hasil yg terbaik dr die.. hehehe~Die pesan suruh check kt FP die..Ade gmbo2 yg die dh upload..Nie la…

  • Life,  Pregnancy

    Dugaan dari Allah

    Nie first entry saya setelah bercuti panjang..And ari nie gak 1st day saya start keje..Rasenye dh bersawang2 blog nie..Rindu nk berblog.. apekan daya saya kena rehatkan diri..Merehatkan fizikal n mental utk dugaan n cabaran akn dtg..Nape saya cuti? Ermmmm.. panjang ceritenya..Semua yang terjadi saya anggap ujian dari Allah untuk saya n suami..Memang sedih n rase kecewa.. tapi saya kuatkan semangat saya redha..Allah tu Maha Mengetahui.. ape yang terbaik utk hamba2-Nya..Remember my last entry? 16 Dec 2008..Ari tu la dugaan Allah dtg menimpa..Actually saya baru saje miscarriage.. emm.. x terluah rase sedih yg saya alami..Mungkin ade hikmah yang Allah sembunyikan utk saya n suami..Belum ade rezeki utk kami jadi ibu n…

  • Training,  Work

    Kena Attend Workshop

    Ari nie saya teramat lah busy.. ari nie saya n semua Head of Section including my HOD kena attend HSE Workshop.. emmm actually nie department punye initiatives.. just to discuss on 2009 punye Workplan.. n maybe my work load will be reduced.. Alhamdulillah.. saya kena focus more on governance next year.. whatever la.. I will try to do my best.. Lunch hour tadi..all of us kuar lunch kat Pizza Hut Nusa Bestari..fuhhhh.. konyang gilo makcik..hehehe~ siap tapau lagi bawak balik bagi kat hubby muahahaha~ rezeki dia.. kebetulan tgh keje siang.. tapi 1 slice je la..bahagian saya yang x abis dimakan.. (next time kite kuar ae.. tunggu gaji masuk..hehehe~) Pas tu…

  • Family,  Jalan²,  Life

    Makan2 @ Cousin’s House

    Siang dah makan lauk ketam.. malam plak kitorang dapat jemputan dari hubby punya cousin kat Bandar Uda Utama.. memandangkan pas kawin ari tu kitorang memang x gi lagi umah dorang.. so malam nie kitorang luangkan sket mase jengah sedara mara..hehehe~ Actually, dorang saje2 wat makan2.. coz kate nye tulang daging Qurban byk lagi lebih..hehe~ plan asal nak gie pas maghrib.. tp terlajak sket..hehehe~ sampai umah Kak Sue n Abg Rahim 8.30pm x silapnye.. tetamu pompuan dah makan dulu.. saya jeling2 je menu.. cam best jek.. Sup Tulang cicah ngan roti.. dalam ati saya lambat nya dorang abis makan.. hehehe~..sabo je la.. pas nie nak kena tunggu turn tetamu lelaki lak..…

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: