Frenz, Life, Makan²

Geng2 Makan

Mc Donald’s Petronas Nusa Bestari jari aku kah itu? ;-pnmpak x jari aien nk cekut kentang itu..hehehe nie min punye keje..me..yg dah kekenyangan..mak buyong yg x rela gmbrnye di amik.. me n min.. ..Speak To Us..x sempat nk vote..hehehe Cam biase bile time ari Jumaat waktu rehat pn pnjg..ktorang pn gie la cri tmpt makan yg lbih jauh dr biase..hehehe..min…

Read More

Song of The Day

Laskar Pelangi – Nidji

mimpi adalah kunciuntuk kita menakhlukkan duniaberlarilah tanpa lelahsampai engkau meraihnyalaskar pelangitak kan terikat waktubebaskan mimpimu di angkasawarnai bintang di jiwamenarilah dan terus tertawawalau dunia tak seindah surgabersyukurlah pada Yang Kuasacinta kita di duniaselamanya… cinta kepada hidupmemberikan senyuman abadiwalau hidup kadang tak adiltapi cinta lengkapi kitalaskar pelangitak kan terikat waktujangan berhenti mewarnaijutaan mimpi di bumimenarilah dan terus tertawawalau dunia tak seindah…

Read More

Emotion, Life

Super sad

Emmm..semlm aku pnye mood super happy..but for today..super sad lak..pagi td Atok (nenek kpd Bariah..jiran n sdara aku) dah kembali ke Rahmatullah..tkejut gak..mase aku tgh mandi tibe2 tdngar suara org nangis..upenye Mak Idah yg dtg bgtau psl kematian Atok..rase sedih plak..coz klau family Bariah kluar or ade hal2 pnting msti die suh aku or family tolong bagi Atok makan ..pas…

Read More

Emotion, Life

Super Happy!!!

Ye ye o je tajuk aku nie..xkisah la..yg pnting ari nie aku happy sgt2..bukn psl keje tau..psl lain..hehehehe..ari nie tepat kul 5.30pm jgn tnye kat mane aku brade..hehehe..smstinye bukan kat ofis..aku nak balik awal ari nie..my MR. N ari nie keje shift malam..x tgamak aku nak wat OT..hehehe..lagipun dah 2 ari x jumpe..hehehehe..Harap2 aku bsabo menanti detik2 nak balik nie..hehehe..(mlampau…

Read More

Life, Wedding Diaries

Xde pe yang menarik

Ari nie xde ape yg mnarik utk dkongsi..tp aku ttp bsyukur kpd Allah..bangun dr tdo pagi td aku masih bpluang utk bnafas n mnikmati khidupn kt dunia nie..yg pnting sparuh keje aku dh settle b4 aku smbung cuti next week.. (yea..yea..cuti lg..hehehe).. next week 22/11 majlis kat Senggarang, Batu Pahat..nmpknye aku cm dah dpt rase kpnatan ari tu..hehehe..xpe la..bkorban ape…

Read More