• Life,  Work

    Crite waktu petang

    Setelah smnggu bercuti..akhirnye aku kena la sambung balik tugas2 yg dh menanti..huhuhu..susah tul rasenye nk dptkn mood utk bkeje ari nie..hehehe..dh ptang2 nie lg ler aku btmbh mngantuk..aku xkire kul 5.30 confirm aku blah..hehehe.. B4 aku memblah kan diri..aku nyempatkn jek meng’update’ blog nie..hehehe..rindu btul rasenye nk update blog..alhamdulillah mjlis kat Senggarang bjalan ngn lancar..lega rasenye smua dh settle..semlm aku n hubby balik GP..dh smnggu duk sane melayan kerenah ank2 buah tibe2 rase sunyi lak bile bile umah sndiri..hehehe..alhamdulillah family kat sane smuanye ok..stakat nie xde masalah nk berkomunikasi ngn dorang..smuanye pramah n mudah mesra..ank2 buah pn bleh terima aku..almaklum la aku nie pn mmg suke layan budk2..dorang panggil aku…

  • Life,  Love

    2nd Anni

    Alhamdulillah..ari nie 26/11 genap 2 tahun aku knal ngn hubby..rase syukur yg amat sgt..kadang2 aku rase cam dlm mimpi lak..hehehe..smpai je dr BP ktorang x balik umah dulu..ktorang gie destinasi yg dah di rancang awl2 lg..hehehe..tekak aku nie tringin sgt nak mkn kat Kenny Roger’s..emmm..pe lagi ktorang pn gi ler ke Plaza Angasana jap..hehehe..sbnarnye mase celebrate 1st anni dulu ktorang gie cni gak..hehehe..cam dh xde tmpat lain lak ek..xpe la..jnji bahagia..cam biase la aku klau dh ngadap mknn lupe nak amik gmbo..hehehe..ade 1 gmbo jek kt hp hubby..yg pnting ktorang nie 2×5 kuat makan..hahahaha

  • Life

    Esok cuti yea..yea..

    Starting from 19 – 26 Nov 2008..aku on leave..so xde la update blog nie..n x smpat la nk jengah2 fav blog aku..emmm..xpe next week dh keje smule..hehehe..esok pagi baru aku balik BP..plan nye malam nie..tapi kitorang x sempat lak nak wat facial treatment semalam..so kena wat malam nie le.. Jam pn dah kul 7.25pm..aku baru nak balik umah nie..perut pun dah bkeroncong..sblum aku dpt call dari org2 kat umah baik aku balik cpat..hehehe..ape2 pun aku harap majlis kat sane nanti bjalan ngn lancar..nanti aku upload gmbr2 sanding kat sane.. (gmbr majlis kat umah sndiri pun x upload abis lagi..hehehe) >>hooooreyyyy…sok cuti..selamat tinggal keje2 wat sementara waktu..hehehehe

  • Family,  Life,  Weekend

    Pening2 langau.. ;-p

    Ari nie aku kepeningan la..x smpat nk update blog byk2..byk keje lak tu..coz rabu aku dh start cuti..yahoooo..Weekend yg lpas ade la bbrape aktiviti yg aku wat: Sabtu (Malam Ahad) – Program mengejut..wat BBQ kt belakang umah with jiran2..hehehe..dh lame adik aku plan tup2 ari Sabtu tu trus nak wat..so ktorang collect duit sorang sikit n beli pe yg patut..Aku ler tukang marinade ayam2 tu..sdap ke? Bleh la tahan..hehehe..isi bakul angkat sendiri..hehehe..Yang join malam tu Aku, Adik aku Ana n Ayu, Ila, Atan, Jaipin, Abang Ali, Abg Muzamir n Rozy..Mak aku join lambat coz ade kenduri kat umah jiran..My hubby x dpt join coz die keje malam..kesian..tp aku tetap gie…

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: