• My hobby – Kumpul syiling 50 sen..

    29/09/2008

    Hi All.. Penah x tngok cite Esah 50 sen..bile tngok cite nie aku ingat kat emmy n her mama (i called her Kak Idah so she will look younger..hehehe) dah lame x jmpe mama emmy..hehehe..tp aku bukn la cam c Esah 50sen tu..n don’t ever call me Hernee 50sen aeh..i will kill u! hehehe.. Actually,…

    Read more
  • Fool

    29/09/2008

    “You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time”

    Read more
  • Gaji – Belanja – Hutang – Hutang Lagi = ???

    27/09/2008

    Who can answer above question? Pls raise ur hand.. Semalam gaji dah masuk..n ari nie bonus lak msuk..alhamdulillah..rase lega sket..tapi duit2 tu smua transit jap je kt dlm akaun aku..huhuhu..nak tunggu punye la lame..nak abiskn jap je..duit oo duit.. Duit gaji kali nie kna control btul2..klau x sengkek abis ler jwbnye..nak byr duit keta.. bagi…

    Read more
  • Tanpa – Sixth Sense

    27/09/2008

    Resah yang kuUbah dalam kataMelukiskan kesunyianTanpa engkau aku tak mengertiMeskiPagi itu menatapiAkan sunyi tanpamuMenemani aku sepi * Tanpa..Cintamu aku resahTanpa..Kasihmu aku hampaTanpa..Dirimu aku matihohoo… Kini benar-benarku rasakanDalam benuk hatiku tanpamuKu tak mengertiTakutTakut jauh dari dirimuKan kau tinggalkan aku sendiriTanpamu ku mati hohoo…Resah yang kuUbah dalam kataMelukiskan kesunyianTanpa engkau aku tak mengerti ps: lagu nie biase2…

    Read more
  • His 2nd Hobby..Playing badminton

    26/09/2008

    Ermm.skang kite start cite pasal his 2nd hobby..Seingat aku dolu2 die x brape minat pun main badminton nie..this year la die start active main badminton..maybe tmakan hasutan kwn2 die.. Cam mancing gak..die akan main badminton x kire after balik dr keje malam or siang..klau time cuti pun die blasah jek..huhu.. Kalau di tanye..“aeh..x ngantuk ke…

    Read more
1 2 3 4
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: