Hobbies

My hobby – Kumpul syiling 50 sen..

Hi All.. Penah x tngok cite Esah 50 sen..bile tngok cite nie aku ingat kat emmy n her mama (i called her Kak Idah so she will look younger..hehehe) dah lame x jmpe mama emmy..hehehe..tp aku bukn la cam c Esah 50sen tu..n don’t ever call me Hernee 50sen aeh..i will kill u! hehehe.. Actually, dh lame aku suke kumpul…

Read More

Quote of The Day

Fool

“You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time”

Life, Work

Gaji – Belanja – Hutang – Hutang Lagi = ???

Who can answer above question? Pls raise ur hand.. Semalam gaji dah masuk..n ari nie bonus lak msuk..alhamdulillah..rase lega sket..tapi duit2 tu smua transit jap je kt dlm akaun aku..huhuhu..nak tunggu punye la lame..nak abiskn jap je..duit oo duit.. Duit gaji kali nie kna control btul2..klau x sengkek abis ler jwbnye..nak byr duit keta.. bagi mak..duit raye utk kezen2..nak bli…

Read More

Song of The Day

Tanpa – Sixth Sense

Resah yang kuUbah dalam kataMelukiskan kesunyianTanpa engkau aku tak mengertiMeskiPagi itu menatapiAkan sunyi tanpamuMenemani aku sepi * Tanpa..Cintamu aku resahTanpa..Kasihmu aku hampaTanpa..Dirimu aku matihohoo… Kini benar-benarku rasakanDalam benuk hatiku tanpamuKu tak mengertiTakutTakut jauh dari dirimuKan kau tinggalkan aku sendiriTanpamu ku mati hohoo…Resah yang kuUbah dalam kataMelukiskan kesunyianTanpa engkau aku tak mengerti ps: lagu nie biase2 je..tp aku suke music die..aku…

Read More

Hobbies

His 2nd Hobby..Playing badminton

Ermm.skang kite start cite pasal his 2nd hobby..Seingat aku dolu2 die x brape minat pun main badminton nie..this year la die start active main badminton..maybe tmakan hasutan kwn2 die.. Cam mancing gak..die akan main badminton x kire after balik dr keje malam or siang..klau time cuti pun die blasah jek..huhu.. Kalau di tanye..“aeh..x ngantuk ke mata keje malam pas tu…

Read More