My hobby – Kumpul syiling 50 sen..

29/09/2008
Hi All..

Penah x tngok cite Esah 50 sen..bile tngok cite nie aku ingat kat emmy n her mama (i called her Kak Idah so she will look younger..hehehe) dah lame x jmpe mama emmy..hehehe..tp aku bukn la cam c Esah 50sen tu..n don’t ever call me Hernee 50sen aeh..i will kill u! hehehe..

Actually, dh lame aku suke kumpul duit 50sen nie..dari time2 kat U dulu..x caye? (u can ask myx-roommate..aien..lisa or khair..tolong jawab..hehehe) coz klau dh sengkek sgt dulu aku penah korek tabung 50sen aku tu..hahaha kadang2 kwn2 yg lain pun tlong smpankan duit 50sen n tukar ngn aku..hehe..rase 1 kpuasan bile tngok duit 50sen tu dh byk..hehehe..smpai skang mak aku pun dh ikut same smpan syiling 50sen..last 2 days..die tnjuk kt aku syiling yg die dh kmpul n nk bg bdk2 braye kt umah..korang tau x.. (msti korang xtau..hehehe) die nk bg duit 50sen tu kt bdk2 nti..syangnye..aku rase cm nk tukr je ngn die..tp mak aku xbg..hehehe..xpe la rzki budk2..nti (kak long cari korg kite tukr smule ae syiling 50sen tu..hehehe)

Aku ade cite geram + sdih psl syiling 50sen nie..ade syiling aku nie yg pnah kna songlap ngn “unknown thief” yg wat tkantoinye..die bleh biar tabung aku tnganga cam tu je..aku tau sape yg amik..yg pnting not my family..nk tau sape?ade la..biar aku n Allah je yg tau..halalkan je la..nti kt akhirat ade bhgian utk die..bengang gak aku mase 2..aku kumpul pnat2..die snang2 je nk amik..marah nie..gggrrrr.. (cam x jd je marah aku nie..hehehe)


nie la sbhgian syiling 50sen aku..yg lain2 tu duit rm1 lame..n syiling rm1..susah nk jmpe lg so aku simpan jek..

ps: Kalau korang ade syiling 50sen bleh ar tukar ngn aku aeh..hehehe

Aku nk kumpul syiling nie byk2..smpai jd bribu2 lemon..hehehe..mane tau 1 ari nti aku leh bukak “Yayasan 50sen” hehehe..tabung amal utk yg mmerlukn w’pun bpe juta pun nk derma, hnya syiling 50sen je yg d trime..bleh ke? hehehe..stop here..nti cite lg psl hobby..maybe pas nie psl..hobby aku lg or hobby my family ke..tngok mood k..
Share this nice post:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: