Raya

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Kepada semua kawan2..family & sesape yg mengenali diri kami..Kami menyusun 10 jari..memohon ampun & maaf andai ada terkasar bahasa @ sebagainya..Have a nice holiday & enjoy with ur families, relatives & friends..For those who are travelling, please take care of urself & be extra carefull..Be ready, be buckle.. “Semoga Syawal kali ini memberi seribu satu keinsafan kepada kita semua..” Best…

Read More

Family, Life

Not Feeling Well

Hadoi..start dr bangun tdo pagi td dh 500x aku bersin..rase idung cm nk tcabut dh nie..huhuhu..mintk2 ler jgn demam..xpnah Raye2 aku demam..tp klau dh nk demam nk wat cmane redha je la.. (sakit tu kan penghapus dosa) Ari nie aku apply time-off dr kul 3pm smpai balik..nk balik awl tolong mak kt umah wat preparation for Hari Raye..lg pun i’m…

Read More

Life, Raya

Nie je yang aku mampu

Emmm..klau org lain dh bderet2 kuih buatan sndiri..aku ade 2 jenis je thun nie..huhuhu..x smpat ar nk wat..nie pn simple abis..wat pun xbyk..asal ade je..hehehe.. ps: sheda..aku pun ade kueh raye gak.. (tp xleh lwn la chef dida punye cookies) Malam tadi aku smpat wat cornflakes madu n pagin semlm tu aku smpat wat popia gunting jek..kueh simple..leh wat smbil…

Read More

Wedding Diaries

Separa lega

Last week plan nk gi AZ Saloon..ye2 o plan ari sabtu..at last aku gi sane ari ahad..hehehe..ari sbtu nye aku duk mngemas bilik n cari hp baru..huhu..cian aku hp dh ngok ngek..klau x jgn hrp aku nk tukr..hp nie dh xde camera2..mms2..lg dh..aku bli hp murah jek..wat2 lpas sms n call je..hehe..dh lega2 sok bru cri lain tu pun klau…

Read More