Lagu cite kau yg ku sayang.. Satu Penantian..

Kau yang ku sayang Dari dulu, kini dan selama-lamanya Sebelum kenal dirimu Sebelum jumpa dirimu Kau sering datang dalam mimpikuKata hatiku Selalu membisik kau adalah milikku Biar lama pun kutunggu Saat kedewasaanmu Daku tak pernah jemu menantimuDisaat ku sendiri Ku bayangkan wajahmu Terkadang ku berilusi Tentang dikau dan akuKu harapkan semua ini Esok kan jadi…Continue reading Lagu cite kau yg ku sayang.. Satu Penantian..

I’m back

dah lama x jenguk blog nie..bukan menyombong tp xde mase nk berceloteh..hehehe..last month umur aku dh genap 26 thun..isyhhh dh tua gak aku nie..tp jiwa muda lg la..hehehe..16th May 07 gak aku start keje kat health, safety n environment dept PTP..my birthday present 4 this year..hehehe..dh 3 mggu aku kat cni ..jap je mase blalu..so…Continue reading I’m back