• Song of The Day

    Terlalu Cinta – Rossa

    Jangan dekat atau jangan datang kepadaku lagi Aku semakin tersiksa karena tak memilikimu Kucoba jalani hari dengan pengganti dirimu Tapi hatiku selalu berpihak lagi padamuMengapa semua ini terjadi kepadakuTuhan maafkan diri ini Yang tak pernah bisa menjauh dari angan tentangnya Namun apalah daya ini Bila ternyata sesungguhnya aku terlalu cinta dia…Tapi hatiku selalu berpihak lagi padamuMengapa semua ini terjadi kepadakuTuhan maafkan diri ini Yang tak pernah bisa menjauh dari angan tentangnya Namun apalah daya ini Bila ternyata sesungguhnya aku terlalu cinta diaMengapa semua ini terjadi kepadakuTuhan maafkan diri ini

  • Song of The Day

    Lagu cite kau yg ku sayang.. Satu Penantian..

    Kau yang ku sayang Dari dulu, kini dan selama-lamanya Sebelum kenal dirimu Sebelum jumpa dirimu Kau sering datang dalam mimpikuKata hatiku Selalu membisik kau adalah milikku Biar lama pun kutunggu Saat kedewasaanmu Daku tak pernah jemu menantimuDisaat ku sendiri Ku bayangkan wajahmu Terkadang ku berilusi Tentang dikau dan akuKu harapkan semua ini Esok kan jadi kenyataan Dan aku berjanji Kan ku bahagiakan dirimu selamanyaKuharapkan semua ini Akan segera terjadi Dan semoga nanti Bukan sekadar impian belaka

  • Life,  Work

    I’m back

    dah lama x jenguk blog nie..bukan menyombong tp xde mase nk berceloteh..hehehe..last month umur aku dh genap 26 thun..isyhhh dh tua gak aku nie..tp jiwa muda lg la..hehehe..16th May 07 gak aku start keje kat health, safety n environment dept PTP..my birthday present 4 this year..hehehe..dh 3 mggu aku kat cni ..jap je mase blalu..so far alhamdulillah smua ok..keje pun x sakit badan cm dulu..hehehe..rezeki kot..xpe la blaja dr bawah..ari nie last day keje..cpt nye dh semggu..esok dh cuti smula..yahooo…

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: